Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow Η μπάλα στην εξέδρα…
Η μπάλα στην εξέδρα… Εκτύπωση E-mail
09.10.13

Του Σάκη Σερέτη

Την δυσαρέσκεια του για την αδικαιολόγητη απόφαση να απαγορευτεί η πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την επέτειο του Πολυτεχνείου στο “Σταθάκειο”, εξέφρασε προσωπικά προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Ηλία Τσεκερίδη, ο πρόεδρος της Ιόνιου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας Νίκος Μπάρδης σε συνάντηση που είχαν στο Ελληνικό προξενείο, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπάρδης, χαρακτήρισε άνιση και εξαιρετικά προσβλητική την άρνηση της Ομοσπονδίας, σχετικά με το αίτημα οκτώ συλλόγων –μελών της Ομοσπονδίας να πραγματοποιήσουν την επετειακή εκδήλωση για το Πολυτεχνείο στο “σπίτι της Ομογένειας “, όπως συνηθίζει να  αποκαλεί το "Σταθάκειο"ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ηλίας Τσεκερίδης.

Ο κ. Μπάρδης καυτηρίασε επίσης, την πρακτική απονομής κομματικής ετικέτας, σε μέλη συλλόγων που ανήκουν στο δυναμικό της Ομοσπονδίας, την οποία υιοθέτησαν αβασάνιστα κάποια μέλη του διοικητικού συμβουλίου και χαρακτήρισαν κομουνιστές, όλους αυτούς που διοργανώνουν και συμμετέχουν στην εκδήλωση για το Πολυτεχνείο, καθώς επίσης και την ανιστόρητη τοποθέτηση μελών του διοικητικού συμβουλίου , σύμφωνα με την οποία “το πολυτεχνείο είναι γιορτή μίσους και μύθος ”.

Η απάντηση του κ. Ηλία Τσεκερίδη έστειλε κυριολεκτικά την μπάλα στην εξέδρα, καθώς ανέφερε ότι δεν άκουσε κάτι τέτοιο στην συγκεκριμένη συνεδρίαση …

Ωστόσο επειδή οι συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου καταγράφονται στο μαγνητόφωνο της γραμματείας, θα προέτρεπα τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, να ζητήσει να ακούσει το σχετικό ηχητικό απόσπασμα και κατόπιν να τοποθετηθεί ανάλογα….

Όσον αφορά στο ευφυολόγημα σχετικά με το “σπίτι της Ομογένειας”, όπως συνηθίζει να αποκαλεί το “Σταθάκειο” ο κ. Τσεκερίδης, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του και αφού εξασφαλίσει και την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας του διοικητικού συμβουλίου του, ας γνωστοποιήσει τελικά, ποιά κατηγορία συλλόγων μπορεί να το χρησιμοποιεί και ποιά όχι.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8045&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 11.10.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων