Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Επίσκεψη Σαμαρά στον Άγιο Νικόλαο στο Φλάσιγκ της Νέας Υόρκης
Επίσκεψη Σαμαρά στον Άγιο Νικόλαο στο Φλάσιγκ της Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
30.09.13

Νέα Υόρκη
Στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς επίσης  και στην πορεία της Ελληνικής οικονομίας αναφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, απευθυνόμενος στους ομογενείς που παραβρέθηκαν στην κυριακάτικη λειτουργία  του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου στο Φλάσιγκ όπου χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος.

«Σαν πρωθυπουργός, με ενδιαφέρει η ενότητα. Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, να πιστεύεις στην βία, να είσαι ρατσιστής να προωθείς την ακρότητα. Γιατί τότε θα βρεις απέναντί σου τους Έλληνες, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα», είπε ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στα μέλη της ελληνικής κοινότητας.

«Ο ελληνικός λαός γεύθηκε την πίκρα να μιλούν για έξοδο της χώρας από το ευρώ, να νιώθει ότι ηττάται σε όλα τα μέτωπα της οικονομίας. Με υπερηφάνεια και σοβαρότητα πέρασε τα δύσκολα. Κανείς δεν μιλά πια για Grexit. Η Ελλάδα θα είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη», είπε ακόμη ο πρωθυπουργός.

Αμέσως μετά τομεσημέρι, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Ελληνικό Προξενείο στην Νέα Υόρκη με  αντιπροσώπους συλλόγων και Ομοσπονδιών , ενώ αργότερα αναμένονταν να συναντηθεί με εκπροσώπους των Ομογενειακών ΜΜΕ.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8031&Itemid=37

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote