Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ξήλωσαν τον υπεύθυνο ερευνών της ΕΥΠ για τη Χρυσή Αυγή
Ξήλωσαν τον υπεύθυνο ερευνών της ΕΥΠ για τη Χρυσή Αυγή Εκτύπωση E-mail
28.09.13

Σημαντικές ανακατατάξεις και στις μυστικές υπηρεσίες στην ΕΥΠ δρομολογεί η παραίτηση του στελέχους που είχε αναλάβει την έρευνα της Χρυσής Αυγής για λογαριασμό της ΕΥΠ. Ο παραιτηθείς Δήμος Κουζήλος εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο στην Γ΄ Διεύθυνση Αντικατασκοπίας, υπηρεσία που θεωρείται η πιο κρίσιμη της ΕΥΠ.

Είναι συνεπώνυμος του βουλευτή Α΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής Νίκο Κουζήλο με τον οποίο, κατά πληροφορίες, έχουν και συγγενική σχέση.

Εκτός από τον Δ. Κουζήλο, από την ΕΥΠ απομακρύνθηκε ένας ακόμη αξιωματικός που στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στο τμήμα Ασφάλειας της ΕΥΠ.

Ο προερχόμενος από τις τάξεις της ΕΛΑΣ Δ. Κουζήλος είχε «χρεωθεί» στο περιβάλλον του επίσης πρόσφατα αποπεμφθέντος Γιάννη Δικόπουλου, κάτι που ενδεχομένως τού «κόστισε» τη θέση του.
νευραλγικό πόστο και να διεξάγουν τις έρευνες για τη Χρυσή Αυγή.

Εξίσου πιθναή θεωρείται η εκδοχή όμως, η αποχώρηση του διευθυντή αντικατασκοπείας να σχετίζεται με την πιθανή του συγγένεια με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Σημειωτέον ότι η υπηρεσία τςη οποίας προϊστατο ο Δ. Κουζήλος είναι ουσιαστικά η υπηρεσία που διαχειρίζεται το περιβόητο «βαλιτσάκι», το οποίο επιστρατεύεται για να καταγραφούν συνομιλίες που σχετίζονται με θέματα εθνικής ασφάλειας, τρομοκρατίας, οργανωμένου εγκλήματος και υποκλοπών.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8027&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote