Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Εκκληση Καψή να ανοίξει το Ραδιομέγαρο
Εκκληση Καψή να ανοίξει το Ραδιομέγαρο Εκτύπωση E-mail
15.08.13

Έκκληση να ανοίξει το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ώστε να προσληφθούν άλλοι 1.400 υπάλληλοι, πέραν των 577 των οποίων η πρόσληψη στον ενδιάμεσο φορέα ανακοινώθηκε χθες, έκανε ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA..

«Είναι φοβάμαι μοιραίο να υπάρχει αρκετή γκρίνια ή στεναχώρια αν θέλετε γιατί αυτή τη στιγμή ανοίξαμε μόνο τις 577 θέσεις που λέτε, ενώ αν ανοίξει η Αγία Παρασκευή και κάνω έκκληση θα μπορέσουμε να προσλάβουμε άλλους 1.400 και ουσιαστικά έτσι να προσληφθεί ένας μεγάλος αριθμός από ανθρώπους που έχουν μείνει άνεργοι», είπε.
Ερωτώμενος για λάθη ή παραλείψεις στις αιτήσεις που εστάλησαν, ο κ. Καψής απάντησε: «Το ότι έχουν γίνει ενδεχομένως τέτοια λάθη δεν μπορώ να το αποκλείσω αλλά ακριβώς επειδή έχουν γίνει με την δήλωση αυτών που έχουν κάνει την αίτηση. Αυτά τα λάθη ακριβώς θα ελεγχθούν. Και όχι μόνο αυτό, δημοσιεύσαμε και τα μόρια, ώστε να μπορεί ο καθένας να βλέπει και αν αισθάνεται ότι ο ίδιος έχει περισσότερα μόρια και πρέπει να ελεγχθεί και ενδεχομένως επειδή έχει κάνει κάποιο λάθος στην αίτηση, έχει πατήσει ένα λάθος κουμπί, ξέρετε είναι ηλεκτρονικές αυτές οι αιτήσεις, να μπορεί να ζητήσει να μετρήσουν ξανά τα δικά του τα μόρια και να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπάρξει", είπε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε πάντως τη διαδικασία «αδιάβλητη»: «Ο νόμος με βάση τον οποίο έγιναν οι προσλήψεις μας έδινε την δυνατότητα να κάνουμε εντελώς αυθαίρετα, να επιλέξουμε τα άτομα που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε γρήγορα να εφαρμόσουμε την απόφαση του δικαστηρίου, προφανώς αυτό θα προκαλούσε αντιδράσεις. Διαλέξαμε μια διαδικασία που είναι λίγο πιο επίπονη αλλά είναι απόλυτα διαφανής και αντικειμενική, να μπορεί ο καθένας να δει, να κρίνει και αν θεωρήσει ότι αδικείται να προσφύγει. Και νομίζω ότι με τα δεδομένα που είχαμε ήταν το καλύτερο δυνατό», σημείωσε.

Τοποθέτησε δε, χρονικά, την εκπομπή κανονικού προγράμματος, ακόμα και εντός των επόμενων ημερών: «Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα τώρα στις προσλήψεις γιατί θα γίνει ο έλεγχος των αιτήσεων και αν δεν υπάρχουν πάρα πολλά λάθη, είναι υπόθεση ημερών».

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7946&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote