Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. Α. ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. Α. ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Εκτύπωση E-mail
07.08.13

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς πραγματοποιεί επίσκεψη στις ΗΠΑ από Τρίτη 6 Αυγούστου ως Παρασκευή 9 Αυγούστου, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Barack Obama. Κατά την επίσκεψή του τόσο στην αμερικανική πρωτεύουσα όσο και στη Νέα Υόρκη, ο κ. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με επιχειρηματικούς και ομογενειακούς κύκλους, καθώς και εκπροσώπους ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 8 Αυγούστου, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ στο Λευκό Οίκο (15.00). Θα έχει προηγηθεί συνάντηση με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών κ. John Kerry (12.00) στο Στέητ  Ντηπάρτμεντ.

Το ίδιο βράδυ ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη, όπου την Παρασκευή 9 Αυγούστου, θα έχει συναντήσεις με το δήμαρχο Νέας Υόρκης κ. Michael Bloomberg στο Δημαρχείο (09.15), με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο (12.20) και με τον Γενικό Γραμματέα Ηνωμένων Εθνών κ. Ban-Ki Moon (17.00).

Ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί ακόμη το «Σημείο Μηδέν» (15.00) και θα δει τις εργασίες ανέγερσης του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7932&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote