Αρχική arrow ΠΑΡΑΞΕΝΑ arrow Μεθυσμένος οδηγός σε κάμπριο BMW τροποποιημένη σε... πισίνα!
Μεθυσμένος οδηγός σε κάμπριο BMW τροποποιημένη σε... πισίνα! Εκτύπωση E-mail
26.07.13

Σενάριο φαρσοκωμωδίας θυμίζει η καταδίωξη BMW «πισίνας» με τέσσερις επιβάτες από γερμανό «ζητά», κατά την οποία, μεταξύ άλλων, σε μία απότομη στροφή άδειασε μέρος της στο δρόμο..

Ενας αστυνομικός με μηχανή περιπολούσε στο Εϊμπενστοκ της ανατολικής Γερμανίας την Κυριακή, όταν είδε να περνάει μπροστά του μία BMW κάμπριο αρκετά διαφορετική από τις άλλες.

Χωρίς πινακίδες και καθίσματα, με ξύλινη «κουπαστή» και διάκοσμο από πλαστικά λουλούδια, η BMW είχε μετατραπεί σε πισίνα. Ο οδηγός της καθόταν σε μία απλή καρέκλα, πίσω του άλλοι δύο βρίσκονταν μέσα στο νερό και ένας τέταρτος, καθισμένος στο πορτ-παγκάζ, τσαλαβουτούσε μέσα τα πόδια του. Ολα αυτά εν κινήσει στο δρόμο...

Ο οδηγός αντελήφθη τον αστυνομικό και επιχείρησε να διαφύγει στρίβοντας απότομα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να αδειάσει μέρος του νερού στο δρόμο. Αμέσως μετά, μπήκε σε πάρκινγκ, σταμάτησε και οι τέσσερις νεαροί εγκατέλειψαν το όχημα φορώντας μόνο τα μαγιώ τους και αφήνοντας στο πορτ-παγκάζ, ρούχα, παπούτσια, πορτοφόλια κτλ., από τα οποία η αστυνομία ανακάλυψε γρήγορα την ταυτότητά τους.
Μεθυσμένος οδηγός σε κάμπριο BMW τροποποιημένη σε... πισίνα!

Λίγο αργότερα, ένας 27χρονος πήγε στο τμήμα και ζήτησε τα υπάρχοντά του. Ο αστυνομικός τον αναγνώρισε ως οδηγό, αν και ο ίδιος το αρνήθηκε, κάτι που τον οδήγησε σε εξέταση αίματος και τελικά σε πιθανή δίωξη και για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

Η μόνωση της καμπίνας προκειμένου να είναι υδατοστεγής έγινε με συνθετικό αφρό και δημιούργησε μία δεξαμενή 2.000 λίτρων. Οι τροποποιήσεις της πισίνας περιλάμβαναν μεταξύ άλλων την αφαίρεση του κιβωτίου ταχυτήτων και τη χρήση μόνο μίας ταχύτητας. Σαν αποτέλεσμα, η τελική της πισίνας δεν ξεπερνούσε τα 25 χλμ/ώρα...

ethnos.gr

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7905&Itemid=31

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote