Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία για τον κλιματισμό στο “Σταθάκειο”
Πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία για τον κλιματισμό στο “Σταθάκειο” Εκτύπωση E-mail
20.07.13

Του Σάκη Σερέτη

Ανοίγει τελικά ο δρόμος για την αναγκαία εγκατάσταση κλιματισμού στο “Σταθάκειο” Πολιτιστικό κέντρο , καθώς επίσης και για τις επιβεβλημένες επισκευές στην στέγη του κτηρίου , οι οποίες θα προηγηθούν της εγκατάστασης του συστήματος κλιματισμού.

Το πράσινο φώς για την έγκριση της σχετικής δαπάνης ύψους 200.000 δολαρίων, δόθηκε ως γνωστό στην πρόσφατη γενική συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας και το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουλίου, η αρμόδια επιτροπή που έχει αναλάβει την έρευνα και την επιστασία εκτέλεσης του έργου, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Ηλία Τσεκερίδη, παρέλαβε τις σφραγισμένες προσφορές τριών εταιριών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ανάληψη του έργου.

Οι προσφορές ανοίχτηκαν από τον πρόεδρο Ηλία Τσεκερίδη και ύστερα από μια πρώτη ανάγνωση , η εταιρία “Τέκτων” είχε καταθέσει την χαμηλότερη προσφορά ύψους 187.140 δολαρίων, ενώ οι επόμενες δυο προσφορές ανέρχονταν στα ποσά των 265,800 και 280.000δολάρια.

Η τεχνική επιτροπή αποτελείται από τον αρχιτέκτονα και πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γεώργιο Γεωργόπουλο, τον πολεοδόμο μηχανικό Γεώργιο Κίτσιο και τον μηχανολόγο –ηλεκτρολόγο Κλεάνθη Μεϊμάρογλου, ενὠ πλαισιώνεται επίσης, από τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Χρήστο Βουρνά , τον ταμία της Ομοσπονδίας Απόστολο Σκοτίδα, τον βοηθό ταμία Γεώργιο Καλύβα και τον ταμία της Παρέλασης Γεώργιο Παράλαιμο .

Οι έγγραφες προσφορές των τριών εταιριών, θα μελετηθούν αναλυτικά από την αρμόδια επιτροπή που προανέφερα και ιδιαίτερα αυτή της εταιρίας “Τέκτων”, η οποία εφόσον ικανοποιεί στο έπακρο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου, κατέχει την απαραίτητη εμπειρία σε παρόμοιες εργασίες και διαθέτει παράλληλα, όλες τις προαπαιτούμενες ασφαλιστικές καλύψεις που επιβάλλει η νομοθεσία της Νέας Υόρκης , έχει δικαιωματικά τον πρώτο λόγο ανάθεσης του έργου.

Η επιτροπή θα συνεδριάσει την επόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου και αφού εξετάσει ενδελεχώς τις έγγραφες προσφορές αναμένεται να παραδώσει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ηλία Τσεκερίδη τα πορίσματα της.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7892&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 20.07.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote