Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Νικήτας Κακλαμάνης: Είμαι 20 χρόνια στη Βουλή, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο θλιβερό θέαμα κυβέρνησης
Νικήτας Κακλαμάνης: Είμαι 20 χρόνια στη Βουλή, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο θλιβερό θέαμα κυβέρνησης Εκτύπωση E-mail
17.07.13

Εξαιρετικά σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης κατά της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια, της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της εκταμίευσης της δόσης.

Ο κ. Κακλαμάνης έλαβε το λόγο την ώρα που στα υπουργικά έδρανα βρισκόταν μόνον ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου και χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή. Στα υπουργικά έδρανα βρίσκεται μόνον ο κ. Συμεών Κεδίκογλου και δεν υπάρχει κανείς άλλος για να απαντήσει στα θέματα που θέτουμε. Δεν έχει το σθένος η κυβέρνηση να υπερασπιστεί τις διατάξεις που μας ζητά να ψηφίσουμε. Στα 20 χρόνια που βρίσκομαι στη Βουλή πρώτη φορά βλέπω τέτοιο θλιβερό θέαμα κυβέρνησης.»

Και αφού απέδωσε τα εύσημα στον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη που αν και μη κοινοβουλευτικός υπουργός βρισκόταν νωρίτερα επί ώρες μέσα στην αίθουσα παρακολουθώντας τους ομιλητές, ο κ. Κακλαμάνης συνέχισε:

«Δεν θα μιλήσω σήμερα γιατί δεν με ενδιαφέρει να με ακούσουν οι ψηφοφόροι μου αλλά οι υπουργοί. Θα μιλήσω αύριο στα άρθρα και ανάλογα με τη συζήτηση θα αποφασίσω ποια θα ψηφίσω και ποια όχι.»

Και καταλήγοντας σημείωσε: «Αν δεν σκεφτόμουνα τους νεώτερους συναδέλφους που υπάρχουν στην αίθουσα θα έλεγα σε όλους πάμε να φύγουμε από εδώ».

Πηγή:www.iefimerida.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7881&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote