Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ματαιώθηκε το ραντεβού Ιερώνυμου-Σόιμπλε
Ματαιώθηκε το ραντεβού Ιερώνυμου-Σόιμπλε Εκτύπωση E-mail
17.07.13

Τελικά δεν θα συναντηθούν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε καθώς το κανονισμένο ραντεβού μεταξύ των δυο ανδρών για την Πέμπτη ματαιώθηκε…

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης στην Ελλάδα διεμήνυσε στον Ιερώνυμο ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών θα ήθελε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα την Πέμπτη να έχει ένα ραντεβού με τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Ιερώνυμος δέχθηκε και η συνάντηση έκλεισε για μεθαύριο.

Όλα είχαν προγραμματιστεί, μέχρι που οι Γερμανοί επικοινώνησαν με την Αρχιεπισκοπή και με πρόσχημα το βαρύ πρόγραμμα του Σόιμπλε ζήτησαν συγγνώμη και ανέβαλαν το ραντεβού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός, διάφοροι παράγοντες έκριναν ότι το άνοιγμα του Γερμανού στον Ιερώνυμο θα δημιουργούσε προβλήματα.

Με απλά λόγια με τη στάση που έχει κρατήσει και τις δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ο Αρχιεπίσκοπος, κάποιοι φοβήθηκαν ότι ο μόνος λόγος που ο Αρχιεπίσκοπος δέχτηκε να συναντήσει τον Σόιμπλε ήταν για να του τα ψάλει αντιμνημονιακά.

topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7880&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote