Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Στη ΝΔ επέστρεψαν Μαρκόπουλος - Σολδάτος
Στη ΝΔ επέστρεψαν Μαρκόπουλος - Σολδάτος Εκτύπωση E-mail
02.07.13

Επιστρέφουν και επίσημα στη ΝΔ οι ανεξάρτητοι βουλευτές Εύβοιας, Κώστας Μαρκόπουλος και Λευκάδος, Θεόδωρος Σολδάτος. Την ένταξη των δύο βουλευτών στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αποφάσισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Με την ένταξη των δύο βουλευτών, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αριθμεί πλέον 155 βουλευτές.

Η σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:
«Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, γνωστοποιεί την ένταξη των βουλευτών Ευβοίας κ. Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου και Λευκάδας κ. Θεόδωρου Σολδάτου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας».


Οι δύο βουλευτές είχαν προηγουμένως ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα που απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του 9ου συνεδρίου του κόμματος, την περασμένη Παρασκευή. Με την ένταξή τους στη ΝΔ, τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος αυξάνονται από τους 125 στους 127 βουλευτές.

Ο κ. Μαρκόπουλος που είχε ενταχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στους Ανεξάρτητους Ελληνες, ανέφερε ότι «το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μία ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη. Το τέλος των μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας, μας χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση».

Από την πλευρά του ο Θόδωρος Σολδάτος δηλώνει ότι συστρατεύεται με τη ΝΔ ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο κ. Σαμαράς , σημειώνοντας ότι ότι η μάχη που δίνουμε «είναι ακόμα πιο αποτελεσματική για τον καθένα από εμάς μέσα από τις γραμμές της ΝΔ».

ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7855&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote