Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Χάσμα διαπιστώθηκε στη συνάντηση του Π. Καψή με τους εργαζομένους στην ΕΡΤ
Χάσμα διαπιστώθηκε στη συνάντηση του Π. Καψή με τους εργαζομένους στην ΕΡΤ Εκτύπωση E-mail
26.06.13

Μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας είχαν το απόγευμα εκπρόσωποι των εργαζομένων στην ΕΡΤ με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή.
 
 
 

Μία επόμενη συνάντηση αναμένεται, κατά δήλωση των εργαζομένων, την Παρασκευή, 28 Ιουνίου, προκειμένου να συζητηθεί λεπτομερώς το θέμα.

Κατά τη σημερινή επαφή τους με τον υφυπουργό, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ζήτησαν συγκεκριμένο πλάνο για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και διατύπωσαν τη θέση τους για τη «μοναδική», όπως είπαν, «πραγματική λύση που διαγράφεται αυτή τη στιγμή, την επαναφορά του χρόνου στις 10 Ιουνίου και τη λειτουργία της ΕΡΤ, δίχως τετελεσμένα».

Όπως έκαναν γνωστό με ψήφισμά τους, «από εκεί και πέρα είναι ανοιχτοί σε μια ανοιχτή και καθαρή συζήτηση για το μέλλον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο κ. Καψής δεν τοποθετήθηκε για τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με το θέμα, αλλά διαβεβαίωσε ότι εργάζεται για να φύγει το «μαύρο» από τις συχνότητες της καταργηθείσας ΕΡΤ.

Σημειώνουν, δε, ότι κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε «τεράστια απόσταση» στα θέματα της εκκένωσης του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής και του μεταβατικού φορέα.

Υπενθυμίζεται πως ο υφυπουργός σε συνέντευξη του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή σημείωσε πως στόχος του είναι να φύγει το «μαύρο» από τις συχνότητες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και ο νέος φορέας να είναι έτοιμος – ει δυνατόν- σε τρεις μήνες.

Τόνισε, δε, πως έχει παραλάβει σχέδιο για τη μορφή, που θα έχει η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση από τον προκάτοχό του, αλλά η έκθεση της επιτροπής Αλιβιζάτου θα αποτελεί τη βάση για το σχέδιο της κυβέρνησης.
 
kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7846&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote