Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow Μια ακόμη προσφορά των Αθηναίων Νέας Υόρκης προς το βρεφοκομείο Αθηνών
Μια ακόμη προσφορά των Αθηναίων Νέας Υόρκης προς το βρεφοκομείο Αθηνών Εκτύπωση E-mail
25.06.13

Νέα Υόρκη

Επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την έκφραση αλληλεγγύης προς την σκληρά δοκιμαζόμενη Ελληνική κοινωνία, ο σύλλογος Αθηναίων Νέας Υόρκης προσέφερε πρόσφατα μια σημαντική ποσότητα νωπού κρἐατος στο βρεφοκομείο Αθηνών.

Σύμφωνα με τον επανεκλεγέντα πρόεδρο κ. Πάνο Αδαμόπουλο , οι προσπάθειες στήριξης θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό και για αυτό τον λόγο, καλούνται οι Ομογενείς που θα ήθελαν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε ποσόν , να αποστείλουν επιταγές με την ένδειξη “ Athenian’s Society Children’s Fund” στην διεύθυνση Athenian’s Society of New York, PO Box 5725 Astoria NY 11105.

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσω, ότι ο σύλλογος Αθηναίων Νέας Υόρκης είναι από τους πρώτους ομογενειακούς φορείς που ευαισθητοποιήθηκαν και με συγκροτημένες δράσεις αλληλεγγύης , απέστειλαν βοήθεια προς την γενέτειρα ,ενώ παράλληλα, με την ένταξη του στην κατηγορία των αναγνωρισμένων από τις πολιτειακές αρχές της Νέας Υόρκης μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, επιβεβαιώνει την ανοδική του πορεία, την άρτια οργανωτική του δομή, αλλά και την υπεύθυνη έκφραση φιλανθρωπικού έργου, προς τις διάφορες αναξιοπαθούσες κοινωνικές τάξεις στην γενέτειρα και στην Νέα Υόρκη.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7845&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 25.06.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote