Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Βουλή: Νέα αντιπαράθεση για τη λίστα Λαγκαρντ
Βουλή: Νέα αντιπαράθεση για τη λίστα Λαγκαρντ Εκτύπωση E-mail
23.05.13

Στο διαβιβαστικό που συνοδεύει το cd με τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι «οι πληροφορίες αυτές θα πρέπει να παραμείνουν εμπιστευτικές και να μην χρησιμοποιηθούν για σκοπούς μη φορολογικούς».

«Το διαβιβαστικό έγγραφο του Γαλλικού Υπουργείου Οικονομικών του Σεπτεμβρίου 2010 που συνόδευε το cd της λεγόμενης λίστας Λαγκάρντ και παραλήφθηκε προσωπικά από τον τότε υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ανεξάρτητα από τη νομική του σημασία, δεν είχε τεθεί υπόψη των αρμοδίων υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών και του επόμενου υπουργού που ενημερώθηκε από τον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ» σχολίασαν τις νέες εξελίξεις κύκλοι του ΠΑΣΟΚ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου ,υποστήριξε ότι με τα νέα στοιχεία «καταρρίπτεται παταγωδώς ο ισχυρισμός του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ότι η λίστα Λαγκάρντ ήταν ανεπίσημο έγγραφο, προϊόν υποκλοπής και δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί».

Για πανηγυρική δικαίωση της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο σε γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης και σημειώνει:«Το αρχικό μας αίτημα για παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο των Παπανδρέου, Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου επανέρχεται στο προσκήνιο».

O πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης σε γραπτή ανακοίνωσή του επιρρίπτει όλες τις ευθύνες στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7783&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 23.05.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote