Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow Μικρά και ενοχλητικά του Απρίλη
Μικρά και ενοχλητικά του Απρίλη Εκτύπωση E-mail
09.04.13

Μικρά και ενοχλητικά του Απρίλη

 

Του Σάκη Σερέτη

 

 

 

 

Κολυμπήθρα του Σιλωάμ…

 

 

Τελικά η υποκρισία αποτελεί κοινό χαρακτηριστικό κάποιων δήθεν νομοταγών παραγόντων της “κραταιάς” , ενώ η ομπρέλα της επιλεκτικής αντίδρασης που σκεπάζει όλους αυτούς τους δήθεν, έδειξε ότι χωράει ακόμα λίγους και όσοι πιστοί προσέλθετε ….

Όμως, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους αυτούς τούς όψιμους υπερασπιστές του προσφάτως αποβιώσαντος Δημήτρη Δημητρίου, ότι πριν από λίγο καιρό βρισκόντουσαν στην απέναντι πλευρά και συχνά –πυκνά με δηλώσεις τους, επέκριναν δριμύτατα την τακτική που ακολουθούσε στα δρώμενα της Ομοσπονδίας.

 

Αυτά βλέπει ο κόσμος και δικαιολογημένα θεωρεί άκρως υποκριτική την μετά θάνατον ακολουθούμενη τακτική προβολής έργου του αποβιώσαντος , η οποία για αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, παραπέμπει αυτόματα στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ …

 

 

Κάλιο αργά παρά ποτέ ….

 

 

Στα κάγκελα βρίσκονται ακόμα κάποιοι αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας σχετικά με την ιδιότυπη συμπεριφορά του φετεινού υπεύθυνου διοργάνωσης της παρέλασης και φαντάζομε ότι τώρα που τέλειωσε η παρέλαση και ολοκληρωθεί και ο οικονομικός απολογισμός της, πολλά πράγματα θα βγουν στην φόρα..

Κλείνουμε όμως την παρένθεση για το ευαγές ίδρυμα αναπαραγωγής παραγόντων της “κραταιάς” και για να επανέλθουμε στην ζώσα πραγματικότητα, θα αρχίσουμε σύντομα να ξετυλίγουμε το κουβάρι της εξεταστικής επιτροπής και φυσικά, όλων αυτών των “ανδραγαθιών” που συντελέστηκαν παρασκηνιακά τα τελευταία επτά χρόνια, καθώς τα ευρήματα της εξεταστικής επιτροπής ,αν και παραδόθηκαν σχεδόν ένα χρόνο πριν στους αρμόδιους, εντούτοις εξακολουθούν να αραχνιάζουν σε κάποιο συρτάρι του προέδρου της Ομοσπονδίας .

 

 

Το βιολί του Τιτανικού…

 

 

Ποιός δεν θυμάται την σκηνή με την ορχήστρα να παίζει μουσική στο κατάστρωμα του “Τιτανικού”, ενώ το πλοίο αργά και σταθερά πήγαινε προς τον πάτο της θάλασσας;

Κάτι παρόμοιο φαίνεται να συμβαίνει και στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, όπου κάποιοι “φιλόμουσοι” παράγοντες, την ώρα που στην Ελλάδα λένε το ψωμί ψωμάκι και οι αυτοκτονίες των εγκλωβισμένων στην απόγνωση πολιτών δεν έχουν τέλος , αυτοί αποφάσισαν να ξοδέψουν περισσότερα από 30.000δολάρια , προκειμένου να πραγματοποιήσουν συναυλία στο Μανχάταν.

Λες και δεν μπορούσαν αυτά τα χρήματα να τα διοχετεύσουν στην γενέτειρα αυτές τις δύσκολες στιγμές και να αφήσουν τα πανηγύρια και τις επικοινωνιακές φανφάρες για αργότερα….

 

 

Βαφτίζουν την αμοιβή προσφορά

 

 

Προφανώς θα είχαν τους λόγους τους οι λαλίστατοι επικεφαλής της επιτροπής διοργάνωσης της παρέλασης, όταν “λιβάνιζαν” ανελλιπώς στις τελευταίες συνεδριάσεις για την παρέλαση το τηλεοπτικό ομογενειακό κανάλι .

Ωστόσο, επειδή οι επαναλαμβανόμενες δημόσιες ευχαριστίες, παραπέμπουν το κοινό στην ανιδιοτελή προσφορά υπηρεσιών, καλό θα ήταν να σταματήσουν τα “βαφτίσια” και να ενημερώσουν την ομογένεια, σχετικά με την αμοιβή που θα εισπράξει ο τηλεοπτικός σταθμός για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του, η οποία σύμφωνα με τον κ. Πέτρο Γαλάτουλα, αντιστοιχεί στο 20% επί των εισπράξεων του τηλεμαραθωνίου που πραγματοποιήθηκε την 31η Μαρτίου.

 

 

Αμετακίνητες γλάστρες

 

 

Έλαμψαν δια της ακινησίας τους οι “γλάστρες” στο τραπέζι των επισήμων κατά την διάρκεια της τελευταίας πανομογενειακής συνεδρίασης για τη ν παρέλαση.

Αποτέλεσμα αυτής της ακινησίας, ήταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλίας Τσεκερίδης, να περιφέρεται απορημένος εντός της αίθουσας, ενώ κάποια στιγμή κάθισε να ξαποστάσει στο τραπέζι των δημοσιογράφων, μέχρι να φιλοτιμηθεί κάποιος να του παραχωρήσει την καρέκλα του.

Την ίδια ώρα μέσα στην αίθουσα προσπαθούσαν να βρουν κάθισμα, ο υπεύθυνος της εκδήλωσης του Χίλτον Φίλιπ Κρίστοφερ και ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανίκος Παπανικολάου, ενώ ο πολιτειακός γερουσιαστής Μιχάλης Γιάνναρης, στάθηκε περισσότερο τυχερός βρίσκοντας θέση στην άκρη του επίμαχου τραπεζιού.

 

“Ξέχασαν” πάλι τον δωρεάν τηλεοπτικό χρόνο

Κάθε χρόνο ακούγεται από τους υπεύθυνους διεξαγωγής της παρέλασης , ότι η Ομοσπονδία μπορεί να κερδίσει ένα σημαντικό ποσό, από την αξιοποίηση του διαρκείας 30 λεπτών δωρεάν τηλεοπτικού χρόνου, που παρέχει το κανάλι 9 κατά την διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής αναμετάδοσης της παρέλασης.

Πέρυσι δυστυχώς χάθηκε αυτή ευκαιρία , η οποία κάνοντας πράξη το κεντρικό θέμα της παρέλασης “Αλληλεγγύη στους Έλληνες”, θα μπορούσε να προσφέρει ένα αρκετά αξιόλογο ποσό στην ανακούφιση των αναξιοπαθούντων της γενέτειρας.

Τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών εκμετάλλευσης του τηλεοπτικού χρόνου όμως, έρχεται να ολοκληρώσει και η φετεινή ανεπάρκεια των υπευθύνων που χειρίστηκαν τις δημόσιες σχέσεις της παρέλασης, με αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά να χάνεται μια σημαντική ευκαιρία στήριξης του ταμείου της παρέλασης .

 

 

 

 

 

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7696&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 10.04.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote