Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Εντυπωσιακή συμμετοχή των Ομογενών στην τελετή έπαρσης σημαίας στην Αστόρια
Εντυπωσιακή συμμετοχή των Ομογενών στην τελετή έπαρσης σημαίας στην Αστόρια Εκτύπωση E-mail
06.04.13

Νέα Υόρκη

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της Ομογένειας στην 1η τελετή έπαρσης της σημαίας , η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην πλατεία Αθηνών στην Αστόρια, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης και την συμμετοχή αγήματος των Ευζώνων της προεδρικής φρουράς.

Η πλατεία πλημύρισε κυριολεκτικά από χαρούμενα πρόσωπα και γαλάζιες σημαίες , ενώ τα ποιήματα και τα τραγούδια που απήγγειλαν οι μαθητές και μαθήτριες του Απογευματινού σχολείου του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, επανέφεραν τις μνήμες από τον ηρωικό αγώνα του 1821.

Τους εθνικούς ύμνους Ελλάδας και Αμερικής τραγούδησε η σοπράνο Νικολέτα Ράλλη, ενώ ένα χορευτικό τμήμα του συλλόγου Κρητών “ Ὁμόνοια”, απέδωσε παραδοσιακούς χορούς και δίκαια απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού. 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλίας Τσεκερίδης και ο υπεύθυνος διεξαγωγής της παρέλασης Ντίνος Ράλλης, ενώ την επιμέλεια και παρουσίαση της εκδήλωσης, είχε ο πρόεδρος του συλλόγου Αθηναίων Νέας Υόρκης Πάνος Αδαμόπουλος.

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7694&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 07.04.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote