Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Μεγάλη κινητοποίηση για την παρέλαση των Ελλήνων στην Νέα Υόρκη
Μεγάλη κινητοποίηση για την παρέλαση των Ελλήνων στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
06.04.13

Νέα Υόρκη

Με την λήξη των εργασιών της τελευταίας πανηγυρικής συνεδρίασης , άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ραντεβού της Ομογένειας την Κυριακή 7 Απριλίου, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η μεγαλειώδης παρέλαση των Ελλήνων στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.

Απόντες από την φετεινή παρέλαση για πρώτη φορά, θα είναι οι Έλληνες πολιτικοί, καθώς για λόγους οικονομίας δεν εγκρίθηκε καμία δαπάνη , ενώ αντίθετα τα προηγούμενα χρόνια, μια πλειάδα πολιτικών επισκεπτόταν την πόλη μας συμμετέχοντας στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλίας Τσεκερίδης , ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη Γεώργιος Ηλιόπουλος, η γενική πρόξενος της Κύπρου Κούλα Σοφιανού και ο πολιτειακός γερουσιαστής Μιχάλης Γιάνναρης, ενώ ο πρόεδρος της επιτροπής παρέλασης Ντίνος Ράλλης , διάβασε ευχαριστήριο μήνυμα, με αποδέκτες τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, καθώς επίσης και όλους όσους συνέβαλλαν στην προετοιμασία της φετεινής παρέλασης.

“Την Κυριακή θα πρέπει όλοι μας να παρελάσουμε ενωμένοι και να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην Ελλάδα και την Κύπρο που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση”, τόνισε ο κ. Φίλιπ Κρίστοφερ, ενώ παράλληλα επεσήμανε την εξασφάλιση έντεκα χορηγών για το τιμητικό δείπνο που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου, στο ξενοδοχείο Χίλτον του Μανχάταν .

Η κ. Αυγερινή Κατέχη παρουσίασε όλες τις υποψήφιες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό της Μις Ανεξαρτησίας 2013, όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Παναγιώτα Καλλιμάνη, ενώ ο υπεύθυνος του λαχείου Βασίλειος Γκουρνέλος , ανέφερε την συγκέντρωση του ποσού των 40.000δολαρίων και υπενθύμισε την κλήρωση του λαχείου που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου.

“Είμαστε η μόνη επιτροπή που δεν ζητά χρήματα και επιζητά μόνο την συνεργασία σας ” ανέφερε χαριτολογώντας ο κ. Κώστας Κατσάνος, ο οποίος σαν επικεφαλής της επιτροπής που ρυθμίζει την κίνηση της παρέλασης, εστιάστηκε στην καλή συνεργασία όλων, με βασικό ζητούμενο την ομαλή και γρήγορη διεξαγωγή της παρέλασης.

Στην αύξηση των εσόδων της φετεινής διοργάνωσης της παρέλασης εστιάστηκε ο ταμίας της Ομοσπονδίας Απόστολος Σκοτίδας και δίνοντας το ν καθιερωμένο οικονομικό απολογισμό, ανέφερε ότι τα έξοδα της παρέλασης ανέρχονται στο ποσόν των 325.000 δολαρίων, ενώ τα έσοδα αναμένεται να αγγίξουν τις 450.000δολάρια.

Τέλος η κ. Ελένη Ψαρά υπεύθυνη του λευκώματος της παρέλασης , ανέφερε ότι έχουν ήδη εισπραχθεί 74.000 δολάρια, ενώ παράλληλα εξέφρασε τις αγωνίες της για την επικρατούσα κατάσταση στην Ελλάδα, όπως επίσης και για τις αυτοκτονίες που παρουσιάζουν μια εξαιρετικά ανησυχητική έξαρση

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7692&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 06.04.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote