Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Γενική συνέλευση του συλλόγου Αθηναίων Νέας Υόρκης
Γενική συνέλευση του συλλόγου Αθηναίων Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
28.03.13

Νέα Υόρκη

Eξαιρετικά παραγωγική αποδείχθηκε η πρόσφατη γενική συνέλευση του συλλόγου Αθηναίων Νέας Υόρκης ,η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου στο Κρητικό σπίτι στην Αστόρια, ενώ η μεγάλη συμμετοχή των μελών του, αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών του διοικητικού συμβουλίου και επιβεβαιώνει ουσιαστικά την ανοδική του πορεία.

Ως γνωστό ο σύλλογος Αθηναίων μετά από πολλές προσπάθειες, απέκτησε πρόσφατα από τις πολιτειακές αρχές της Νέας Υόρκης την ιδιότητα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, γεγονός που ανοίγει νέους ορίζοντες στον σύλλογο και τον κατατάσσει στην ελίτ των ομογενειακών οργανώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό η γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου, αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση του νέου καταστατικού, προκειμένου ο σύλλογος να ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει όλα τα προνόμια που παρέχει η σχετική νομοθεσία.

Η γενική συνέλευση αποφάσισε επίσης την δωρεά ύψους 1.000 δολαρίων προς τον οργανισμό “Hellenic Relief Fund”, ο οποίος προσφέρει βοήθεια στους αναξιοπαθούντες της γενέτειρας και η σχετική επιταγή παραδόθηκε στον πρόεδρο του συλλόγου Ελλήνων Ιατρών Νέας Υόρκης Νικόλαο Μεζἰτη.

 

Παράλληλα η γενική συνέλευση, δεσμεύθηκε να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια προς την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων για τις ανάγκες της εθνικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου στο Μανχάταν.

 

Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Νεοφώτιστος, κατέθεσε πρόταση να ενισχυθεί ο οργανισμός “Πλατεία Αθηνών” με το ποσόν των 1.000 δολαρίων, προκειμένου να προστεθούν στο ποσό που απαιτείται για την τοποθέτηση του αγάλματος του Σοφοκλή και η σχετική πρόταση ενεκρίθη ομόφωνα.

Ένα άλλο θέμα που απασχόλησε σοβαρά την γενική συνέλευση, αφορά στον διακαή πόθο του προέδρου Πάνου Αδαμόπουλου, αλλά και των περισσοτέρων μελών του συλλόγου, σχετικά με την εξεύρεση τρόπων προσέλκυσης της νεολαίας στους κόλπους του συλλόγου, γεγονός που θα αποτελέσει βασική προτεραιότητα την νέας διοίκησης, η οποία θα προκύψει από τις εκλογές που θα διενεργηθούν στις 14 Απριλίου.

Στην συνεδρίαση εκλήθη και παρευρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Υόρκης Ιωάννης Κατσιματίδης, ο οποίος απευθύνοντας χαιρετισμό, ζήτησε και έλαβε την υποστήριξη των μελών του συλλόγου ενόψει των δημαρχιακών εκλογών που αναμένονται.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7678&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 28.03.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote