Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Η Παναγιώτα Καλλιμάνη ανακηρύχτηκε “ Μις Ανεξαρτησία 2013”
Η Παναγιώτα Καλλιμάνη ανακηρύχτηκε “ Μις Ανεξαρτησία 2013” Εκτύπωση E-mail
27.03.13

Του Σάκη Σερέτη

Με ιδιαίτερη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή των Ομογενών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου στο “Σταθάκειο”, ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Ανεξαρτησίας 2013, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η νεαρή Ελληνοαμερικανίδα Παναγιώτα Καλλιμάνη με καταγωγή από την Σκιάθο και την Κρήτη.

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι 22 ετών και σπουδάζει ψυχολογία, ενώ παράλληλα στον ελεύθερο χρόνο της, διδάσκει Ελληνικούς χορούς . Ήταν δε, μια από τις λίγες υποψήφιες που επέλεξε να μιλήσει στην Ελληνική γλώσσα, ενώ η χαρακτηριστική άνεση επικοινωνίας , καθώς επίσης και η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση κρίσεως, θεωρείται ότι ήταν βασικά χαρακτηριστικά της νίκης της.

Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Μαρία Χανάκη (Ναύπακτος) και την τρίτη θέση η Έλενα Καραβασίλη (Κατερίνη) ενώ σε όλες τις διαγωνιζόμενες απονεμήθηκε ο τίτλος της περιοχής όπου κατάγονται και έχουν ως εξής: Ντέμη Βάρη (Αθήνα) ,Έφη Μπαρτζώκα (Θεσσαλία), Ηλέκτρα Νάσση (Ήπειρος), Έλενα Πετκανά (Δωδεκάνησα), Έλενα Τσιώλα (Καστοριά), Γεωργία Γκαντίδη (Μακεδονία), Ειρήνη Δρίβα (Λακωνία), Κατερίνα Ελένη (Λέρος), Κυριακή Ελευθεριάδη (Πιερία), Μαρία Καλαβρέτου (Κάσος), Μαρία Τριανταφύλλου (Καρπενήσι), Νικολέτα Αρἀπη (Ερείκουσσα), Παυλίνα Ζαφειρίου( Σπάρτη), Στέλλα-Νικόλ Φραγκιουδἀκη (Κρήτη).

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε περίπου στις τέσσερις το απόγευμα και οι δεκαεπτά διαγωνιζόμενες υποψήφιες, αρχικά παρουσίασαν το βιογραφικό τους και τα σχέδια τους για το μέλλον, ενώ στην συνέχεια κλήθηκαν να απαντήσουν σε δυο ερωτήσεις Ιστορικού και θρησκευτικού περιεχομένου και σε μια ερώτηση κρίσεως, σχετικά με τον τρόπο που θα επέλεγαν, προκειμένου να βοηθήσουν την γενέτειρα για να ανταπεξέλθει την οικονομική κρίση.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλίας Τσεκερἰδης απένειμε τον τίτλο στην Μις Ανεξαρτησία 2013 Παναγιώτα Καλλιμάνη, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της επιτροπής παρ
έλασης Ντίνος Ράλλης και ο πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής Αθανάσιος Αρώνης, ο οποίος μαζί με την εκπαιδευτικό Αυγερινή Κατέχη , συνέβαλλαν τα μέγιστα στην οργάνωση και επιτυχή έκβαση του διαγωνισμού.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους κάτωθι: Χρήστος Βουρνάς, Γεώργιος Καλύβας, Πάνος Στογιόγλου, Ανθούσα Ηλιοπούλου, Λένα Πάξος, Τίνα Λιβανὀς, Μαρία- Τερέζα Ιωάννου, Μέμη Σταθάτου-Φουλτζιέρι, Κάθυ –Κωνσταντίπος ΝτεΡόζα, Δρ. Γεώργιος Μελικόκης, Βασἰλειος Σφυρόερας, Ελένη Ψαρά και Κωσταντίνος Πρέντζας.

Ο πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής Αθανάσιος Αρώνης, εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τα μέλη της κριτικής επιτροπής και επισημαίνοντας το αδιάβλητο της διαδικασίας , εστιάστηκε στην άψογη συμπεριφορά και στις ευχαριστίες των γονέων , οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία συμμετοχής των παιδιών τους στον επόμενο διαγωνισμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η περσινή Μις Ανεξαρτησία Όλγα Μότσκα και τους εθνικούς ύμνους Ελλάδας και Αμερικής τραγούδησε η ταλαντούχα νεαρή Σταυρούλα Τραϊτση, ενώ την παρουσίαση ανέλαβαν η Αυγερινή Κατέχη και η Δέσποινα Γαλάτουλα και τις ερωτήσεις απηύθυνε στις υποψήφιες η Άννα- Ευγενία Γαλάτουλα.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδω

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7677&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 03.04.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων