Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Ανησυχίες και ομολογία καθυστερήσεων σχετικά με την παρέλαση στην Νέα Υόρκη
Ανησυχίες και ομολογία καθυστερήσεων σχετικά με την παρέλαση στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
09.03.13

Της Χαράς Σαριδάκη

Η μεγάλη καθυστέρηση σχετικά με την επιλογή τελετάρχη της παρέλασης και ο χαμηλός αριθμός δηλώσεων συμμετοχής στην παρέλαση εκ μέρους των συλλόγων, απασχόλησε έντονα το κοινό αλλά και τους διοργανωτές της φετεινής παρέλασης , οι οποίοι συμμετείχαν στις διεργασίες της πρόσφατης συνεδρίασης που διεξήχθη την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο “Σταθάκειο” πολιτιστικό κέντρο στην Αστόρια.

“Είμαστε πίσω σε όλα” ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Πέτρος Γαλάτουλας και επισημαίνοντας την σοβαρότητα με την οποία χειρίζεται το θέμα επιλογής του τελετάρχη της παρέλασης το διοικητικό συμβούλιο, δεσμεύθηκε να ανακοινωθούν τα ονόματα των επιλεχθέντων τελεταρχών την επόμενη εβδομάδα.

Εστιάζοντας στην χαμηλή συμμετοχή των συλλόγων στην παρέλαση, ανέφερε ότι μόλις 13 σύλλογοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και απηύθυνε έκκληση προς τους συλλόγους να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή.

Στην ύπαρξη 6 χορηγών για το επίσημο δείπνο του Χίλτον που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου αναφέρθηκε ο κ. Φίλιπ Κρίστοφερ, ενώ παράλληλα εκφράζοντας την ανησυχία του για την μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα επιλογής του τελετάρχη της παρέλασης, πρότεινε τον Ελληνοαμερικανό δημοσιογράφο Γεώργιο Στεφανόπουλο.

Από την οικονομική αναφορά που έδωσε ο ταμίας της παρέλασης Γεώργιος Παράλαιμος, προέκυψε ότι μέχρι στιγμής είχαν εισπραχθεί $26.000 , ενώ το ποσόν που θα πρέπει να συγκεντρωθεί αγγίζει τις $300.000.

Στην σχετικά μειωμένη κίνηση των καταχωρήσεων στο λεύκωμα της παρέλασης αναφέρθηκε η κ. Ελένη Ψαρά και τονίζοντας την προσφορά του ποσού των $5.000 από την” Ἡγεσία των 100”της Αρχιεπισκοπής, προέτρεψε τους ομογενείς να δραστηριοποιηθούν για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Γύρω στις 15.000 δολάρια, ανέρχεται το ποσόν που έχει εισπραχθεί μέχρι τώρα από τις πωλήσεις του λαχείου της παρέλασης ανέφερε ο κ. Βασίλειος Γκουρνέλος και υπενθυμίζοντας την εκτύπωση 8.500 λαχνών , ζήτησε την βοήθεια της ομογένειας.

Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Μαρτίου αναφέρθηκε ο πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής Αθανάσιος Αρώνης και εστιάζοντας στον διαγωνισμό της Μις Ανεξαρτησίας που θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου , τόνισε την συμμετοχή 14 κοριτσιών μέχρι στιγμής.

Τέλος ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γεώργιος Κίτσιος, αναφέρθηκε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στο “Σταθάκειο”, όπου ο Γρηγόρης Μανινάκης και η ορχήστρα “Μικρόκοσμος” θα πραγματοποιήσουν συναυλία με θέμα “Την Ρωμιοσύνη μην την κλαίς” και είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7649&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 09.03.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote