Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow Σιγή ασυρμάτου για τον τελετάρχη της παρέλασης
Σιγή ασυρμάτου για τον τελετάρχη της παρέλασης Εκτύπωση E-mail
09.03.13

Σιγή ασυρμάτου για τον τελετάρχη της παρέλασης

 

Του Σάκη Σερέτη

Αφού καταλάγιασε πλέον ο ντόρος και η λάμψη των εξαγγελιών σχετικά με την διοργάνωση της φετεινής παρέλασης ,έφτασε πλέον η ώρα όπου οι υπεύθυνοι διεξαγωγής της, θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τον γοητευτικό κόσμο του ΘΑ και να επικεντρωθούν σε μια σειρά ουσιαστικών κινήσεων, οι οποίες θα έπρεπε ήδη να έχουν πραγματοποιηθεί, καθώς τα χρονικά περιθώρια μέχρι την διεξαγωγή της παρέλασης στενεύουν και οι όποιες βεβιασμένες επιλογές της τελευταίας στιγμής, σίγουρα δεν θα αποτελούν την καλύτερη λύση.

Έχουμε ήδη περάσει στην τελική ευθεία διοργάνωσης της φετεινής παρέλασης και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του τελετάρχη, όπως επίσης και το κεντρικό θέμα της εθνικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.

Υπενθυμίζω ότι η επιλογή τελετάρχη σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας, θα έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και η σιγή ασυρμάτου που επικρατεί το τελευταίο δίμηνο σχετικά με το θέμα, η οποία παραδόξως, έχει υιοθετηθεί και από τον πρόεδρο της επιτροπής παρέλασης Ντίνο Ράλλη, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά σχετικά με την νομιμότητα της διαδικασίας και παράλληλα εγείρει θέμα ανακολουθίας των υπευθύνων .

Ένα άλλο θέμα που θεωρώ ότι χρήζει άμεσης και αποφασιστικής αντιμετώπισης , είναι οι ελάχιστες μέχρι τώρα, δηλώσεις συμμετοχής στην παρέλαση των συλλόγων φορέων που αποτελούν το δυναμικό της Ομοσπονδίας, καθώς όπως είναι γνωστό, η συμμετοχή του κοινού αποτελεί το βασικότερο συστατικό για την επιτυχία της παρέλασης και εκ των πραγμάτων σε αυτό τον τομέα φαίνεται ότι έχουμε μείνει πίσω.

Καλές είναι οι συναυλίες και οι τιμητικές δεξιώσεις, αλλά εξίσου σημαντική, θεωρείται και η συμμετοχή όλων αυτών που εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην διοργάνωση όλων αυτών των εκδηλώσεων.

Όπως επίσης, δεν νοείται επιτυχημένη παρέλαση χωρίς την συμμετοχή της ομογένειας και ο μπαρουτοκαπνισμένος πρόεδρος της επιτροπής παρέλασης, είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζει και θα πράξει ανάλογα…

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7648&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 12.03.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων