Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Τιμητικές διακρίσεις στην 108η επέτειο του συλλόγου “Ασκληπιός” Νέας Υόρκης
Τιμητικές διακρίσεις στην 108η επέτειο του συλλόγου “Ασκληπιός” Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
05.03.13

Νέα Υόρκη

Την επέτειο συμπλήρωσης 108 χρόνων δημιουργικής παρουσίας στον ομογενειακό χώρο γιόρτασε ο Πανθεσσαλικός σύλλογος “Ασκληπιός” και στην δεξίωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο “terrace on the park” τιμήθηκε o μοναδικός ομογενειακός χρηματοπιστωτικός οργανισμός Alma Bank.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη Γεώργιος Ηλιόπουλος, η πρόεδρος του συλλόγου κυριών και δεσποινίδων “Θεσσαλία” Βάσω Γεωργάκη, η γενική πρόξενος της Κύπρου Κούλα Σοφιανού, η πολιτειακή βουλευτής της Αστόριας Αραβέλλα Σιμωτά, η οποία παρέδωσε στο πρόεδρο της Alma Bank Γεώργιο Κατσιαούνη τιμητική διάκριση εκ μέρους του πολιτειακού γερουσιαστή Μιχάλη Γιάνναρη, καθώς επίσης και ο υπεύθυνος της βραδιάς Θεόδωρος Διαμαντόπουλος.

Χαρακτηρίζοντας εξαιρετική την επιλογή των μελών του συλλόγου να τιμήσουν την Alma Bank ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Σκοτίδας, αναφέρθηκε στην συνεχή και μεγάλης έκτασης φιλανθρωπική προσφορά των ιδιοκτητών της τράπεζας Σταματικής και Ευστάθιου Βαλιώτη, καθώς επίσης και στην προσφορά του προέδρου της Γεώργιου Κατσιαούνη.

Ο κ. Απόστολος Σκοτίδας δίνοντας απαντήσεις στο ερώτημα κάποιων “καλοπροαίρετων” επικριτών , οι οποίοι τον ρώτησαν για τους λόγους που αποφάσισε ο σύλλογος να τιμήσει μια τράπεζα, την στιγμή που η κοινή γνώμη δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τους τραπεζίτες και παράλληλα το Αμερικανικό κράτος τους κυνηγάει, ανέφερε, “για μένα Alma Bank είναι ο Ευστάθιος και η Σταματική Βαλιώτη, οι οποίοι έχουν προσφέρει σημαντικές δωρεές στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Σπάρτης, καθώς επίσης και χιλιάδες δολάρια στους οργανισμούς κοινής ωφελείας της Ελλάδας”.

Παράλληλα με τις ευχαριστίες προς τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου που έδωσαν το παρών στην τιμητική βραδιά, ο κ. Σκοτίδας ευχαρίστησε ξεχωριστά τον νομικό σύμβουλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βασίλειο Σφυρόερα, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για την εμφανή απουσία εκπροσώπων της Ομοσπονδίας από την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Έλληνας πρόξενος στην Νέα Υόρκη Ευάγγελος Κυριακόπουλος, ο ιερέας Αναστάσιος Πουράκης από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Alma Bank Κυριάκος Καράμπελλας, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της τράπεζας Πάνος Στογιόγλου, ο πρόεδρος του συλλόγου Αθηναίων Πάνος Αδαμόπουλοςκαι ο πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων ιδιοκτητών ακινήτων Νέας Υόρκης Γεώργιος Αλεξίου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ελισάβετ Τζουμάκα, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου που απέσπασε τις επευφημίες του κοινού.

Για περισσοτερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7638&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 05.03.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote