Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Συνάντηση Μπάιντεν - Μέρκελ στο Βερολίνο
Συνάντηση Μπάιντεν - Μέρκελ στο Βερολίνο Εκτύπωση E-mail
13.01.13

Για συνομιλίες με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ αναμένεται να μεταβεί προσεχώς στο Βερολίνο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.
"Υπάρχουν σχέδια για μια επίσκεψη", σημείωσε ο εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο, προσθέτοντας ότι σχετικές διευκρινίσεις και το χρονοδιάγραμμα της επίσκεψής του θα ανακοινωθούν μόλις επιβεβαιωθούν.

Το περιοδικό Der Spiegel είχε προηγουμένως γράψει ότι η Μέρκελ θα υποδεχθεί τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ο Μπάιντεν αναμένεται στην Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, την ετήσια σύνοδο ευρωπαίων και αμερικανών αξιωματούχων, η οποία θα γίνει από την 1η ως τις 3 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το "Ντερ Σπίγκελ".

Η Μέρκελ αναμενόταν αρχικά να συναντήσει τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ στο περιθώριο αυτής της διάσκεψης στο Μόναχο, στην οποία όμως τελικά η καγκελάριος δεν θα πάει, διευκρίνιζε το περιοδικό. Οι διοργανωτές της διάσκεψης δεν έχουν ακόμη δώσει στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τους μετέχοντες.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7543&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote