Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Σόου Μπερλουσκόνι στην ιταλική τηλεόραση
Σόου Μπερλουσκόνι στην ιταλική τηλεόραση Εκτύπωση E-mail
11.01.13

Μια μοναδική «παράσταση» χάρισε τους τηλεθεατές ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος δεν δίστασε να εμφανιστεί στην εκπομπή Servizio Pubblico στο κανάλι La7, την οποία παρουσιάζει ο διόλου φιλικά διακείμενος απέναντί του, δημοσιογράφος Μικέλε Σαντόρο, κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης με 8,67 εκατομμύρια τηλεθεατές.

 

Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να σταματήσει τον Καβαλιέρε στην εκστρατεία «γοητείας» του κοινού, στην οποία έχει επιδοθεί ενόψει των εκλογών του Φεβρουαρίου. Εξ' ου και η απόφασή του να σπάσει την παράδοση και να εμφανιστεί σε ένα κανάλι που δεν ανήκει στον δικό του όμιλο, συνομιλώντας με έναν δημοσιογράφο που έχει κάνει καριέρα ασκώντας του κριτική.

 «Σε λίγα λεπτά θα μπω στο λάκκο με τα λιοντάρια» ήταν το μήνυμα που εμφανίστηκε στην σελίδα του πρώην πρωθυπουργού στο twitter, προτού αυτός εμφανιστεί στην εκπομπή.
Ο Μπερλουσκόνι μίλησε για τα γνωστά θέματα, όπως τα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα», αρνήθηκε ότι φταίει για την κρίση την οποία διέρχεται η Ιταλία και δήλωσε ότι ήταν θύμα συνωμοσίας για να φύγει από την εξουσία.
Ο διάλογος διεξήχθη πολλές φορές σε υψηλούς τόνους, με τον Μπερλουσκόνι να εκτοξεύει συνεχώς αστεία με το γνωστό καυστικό του στυλ. Σε αυτό το πλαίσιο δεν παρέλειψε να σημειώει ότι έχει ανάγκη να βγάζει λεφτά γιατί πρέπει να πληρώνει «μια κυρία», αναφερόμενος στην αστρονομική διατροφή της πρώην συζύγου του, Βερόνικα Λάριο.
Προς το τέλος του σόου, όταν ο Μπερλουσκόνι κατηγόρησε τον δημοσιογράφο Μάρκο Τραβάλιο, ο οποίος ήταν παρών στο πλατό, αποκαλώντας τον «επαγγελματία συκοφάντη», άναψαν τα αίματα και ο Σαντόρο εκνευρίστηκε.
Ο Μπερλουσκόνι σηκώθηκε όρθιος, με τα χαρτιά που κρατούσε στο χέρι, τα έβαλε και με τον παρουσιαστή, ενώ δεν δίστασε ακόμη και να καθαρίσει το κάθισμα του Τραβάλιο.

ethnos.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7540&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote