Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Γιορτή Αγάπης στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης
Γιορτή Αγάπης στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
04.01.13

Νέα Υόρκη

Περίπου 150 ομογενείς συμμετείχαν στην γιορτή αγάπης που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης και η παρουσία των παιδιών που περίμεναν με ανυπομονησία τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη, δημιούργησε μια ιδιαίτερα ευχάριστη εορταστική παρένθεση για όλους όσους παραβρέθηκαν στο “Σταθάκειο” πολιτιστικό κέντρο το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση αυτή έχει καθιερωθεί εδώ και λίγα χρόνια και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της πολιτιστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, η οποία εφέτος ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου τα απαιτούμενα έξοδα για την πραγματοποίηση της .

Την φιλοξενία των προσκεκλημένων ανέλαβαν οι “συνήθεις ύποπτοι “ εθελοντές της πολιτιστικής επιτροπής, με πρωτεργάτες τον πρόεδρο της Αθανάσιο Αρώνη, την Αυγερινή Κατέχη και την Νομική Θεοδοσίου, οι οποίοι σαν γνήσιοι οικοδεσπότες εξυπηρέτησαν τους καλεσμένους τους και φρόντισαν υποδειγματικά και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Εξαιρετικά φαγητά, Ελληνικό κρασάκι και υπέροχα γλυκά, προσφέρθηκαν δωρεάν σε όλους τους παρευρισκομένους , ενώ η ακροβατική ομάδα του Τόνυ Λουπάκη για μία ακόμη φορά, κέντρισε το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων και δίκαια απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού.

Στον ρόλο του Αι-Βασίλη ο κ. Χρυσόστομος Σκουφάρας, ο οποίος όπως και πέρυσι,μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Χρήστος Βουρνάς, ο γενικός γραμματέας Πέτρος Γαλάτουλας,τα νεοεκλεγέντα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Σταύρος Ζιώγκαςκαι Μιχάλης Κοκόλης, ο πρόεδρος της επιτροπής παρέλασης Ντίνος Ράλλης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γεώργιος Κίτσιος, το γνωστό στην ομογένεια για την φιλανθρωπική του δράση ζεύγος Ιωάννης και Ελένη Ψαρά, καθώς επίσης και αρκετοί εκπρόσωποι συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει βάλει αρκετά πράγματα στο μικροσκόπιο, αλλά όταν από την άλλη πλευρά υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρεις στοργή και χαμόγελο, συνδυασμένα με χαρούμενες παιδικές φωνές, τότε τα πράγματα αλλάζουν και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα προς μίμηση.

Για περισσοτερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7530&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 04.01.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote