Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Κατέθεσαν στους εισαγγελείς οι συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου
Κατέθεσαν στους εισαγγελείς οι συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου Εκτύπωση E-mail
04.01.13

Kατάθεση στους οικονομικούς εισαγγελείς που διερευνούν την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» σε ό,τι αφορά τα μη πολιτικά πρόσωπα έδωσαν δύο συνεργάτες του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Τα δύο πρόσωπα κλήθηκαν ενώπιον των εισαγγελέων να απαντήσουν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις ώστε να αποσαφηνιστεί η πορεία των γεγονότων που ακολούθησαν την παραλαβή εκ μέρους του κ. Παπακωνσταντίνου της επίμαχης λίστας καταθετών στην τράπεζα HSBC, το 2010, από την τότε ομόλογό του, Κριστίν Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συνεργάτες του πρώην υπουργού κλήθηκαν να απαντήσουν όσα γνωρίζουν για το πώς και από ποιον μεταγράφηκε το περιεχόμενο του cd σε ηλεκτρονικό στικάκι, ποιος κλήθηκε να προβεί στη μετεγγραφή του υλικού και εφόσον γνωρίζουν, ποιος αφαίρεσε από το επίμαχο αρχείο τα στοιχεία για τους λογαριασμούς, οι δικαιούχοι των οποίων είναι συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου.

Να σημειωθεί ότι η εξάδελφη του πρώην υπουργού, Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγός της, Συμεών Συκιαρίδης και ο σύζυγος της αδελφής της, Ανδρέας Ροσσώνης αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να περάσουν το κατώφλι των δύο εισαγγελέων, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για την διάπραξη αδικημάτων, που σχετίζονται με την υπόθεση της λίστας.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7528&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote