Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Στη Νέα Υόρκη ο Αλογοσκούφης
Στη Νέα Υόρκη ο Αλογοσκούφης Εκτύπωση E-mail
07.11.07
Τη Νέα Υόρκη αναμένεται να επισκεφθεί ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, όπου θα παρευρεθεί στο ετήσιο οικονομικό και επιχειρηματικό συνέδριο για τις επενδύσεις στην Ελλάδα.

Στην αποστολή μετέχουν ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου, ο Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Δρόσος, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Λουκάς Παπάζογλου, ο Ειδικός Γραμματέας Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα κ. Λεωνίδας Κορρές, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων στο ΥΠΟΙΟ κ. Πλούταρχος Σακελλάρης, ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΚΕ κ. Δημήτρης Παζαίτης, ο Πρόεδρος του ΟΠΕ κ. Παναγιώτης Παπασταύρου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Πέτρος Παπαγεωργίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑ κ. Χάρης Κοκκώσης και κορυφαία στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων.

Ο κ. Αλογοσκούφης θα επισκεφθεί την Πέμπτη το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου θα κηρύξει την έναρξη της συνεδρίασης και θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους μεγάλων χρηματοπιστωτικών και επενδυτικών οίκων. Αργότερα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Citigroup και πρώην Υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Robert Rubin και στη συνέχεια θα δώσει συνέντευξη στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο του Bloomberg.

Την Παρασκευή, ο Υπουργός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο με θέμα : «Η Ελλάδα φέρνει αποτελέσματα: Επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα σήμερα», το οποίο θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι της επενδυτικής κοινότητας της Νέας Υόρκης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Υπουργός θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=751&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 07.11.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote