Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ "ΜΙΝΟΣ"
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ "ΜΙΝΟΣ" Εκτύπωση E-mail
20.12.12

Της Χαράς Σαριδάκη

 

Με ιδιαίτερη χαρά και το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα παιδικά τους πρόσωπα υποδέχτηκαν τον Άγιο Βασίλη τα παιδιά των μελών του συλλόγου Κρητών “Μίνωας” Νέας Υόρκης, ενώ το χαρούμενο κλίμα και η εορταστική ατμόσφαιρα που επικρατούσε, επανέφεραν ευχάριστες μνήμες των παιδικών τους χρόνων, σε όλους τους μεγαλύτερους που παραβρέθηκαν.

Βέβαια μπορεί ο Άγιος Βασίλης να επισκέφθηκε νωρίτερα για εφέτος τον Σύλλογο Κρητών "Μίνωας", ωστόσο αυτό αποτελούσε μια μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια για τα μικρά παιδιά που περίμεναν με ανυπομονησία τον ερχομό του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μανώλης Αναστασάκης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, διοργάνωσαν την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή το απόγευμα 16 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του συλλόγου που βρίσκεται στην Αστόρια, ενώ μια ποικιλία από εξαιρετικά φαγητά, αναψυκτικά και υπέροχα γλυκά, προσφέρθηκαν δωρεάν σε όλους τους παρευρισκομένους που κυριολεκτικά κατέκλυσαν την εορταστικά διαμορφωμένη αίθουσα.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά , τα οποία κυριολεκτικά αλώνισαν την αίθουσα με τα παιχνίδια τους ενώ οι χαρούμενες παιδικές φωνές και οι καταευχαριστημένες φατσούλες τους, ήταν το καλλίτερο δώρο για τους μεγάλους.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7508&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 20.12.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote