Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Απονομή πιστοποιητικών Ελληνομάθειας
Απονομή πιστοποιητικών Ελληνομάθειας Εκτύπωση E-mail
07.12.12

Νέα Υόρκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο “Σταθάκειο” πολιτιστικό κέντρο στην Αστόρια , η τελετή απονομής των πτυχίων Ελληνομάθειας στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες των τριών επιπέδων εκπαίδευσης, παρουσία αρκετών γονέων, εκπαιδευτικών και βεβαίως των προξενικών αρχών Ελλάδας και Κύπρου, που για άλλη μια φορά επιβεβαίωσαν την αγάπη και την προσήλωση τους στα Ελληνικά γράμματα .

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό η γενική πρόξενος της Κύπρου Κούλα Σοφιανού , ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας Γεώργιος Ηλιόπουλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Ηλίας Τσεκερίδης, ο συντονιστής εκπαίδευσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής Δρ. Ιωάννης Ευθυμιόπουλος, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανών εκπαιδευτικών Στέλλα Κοκκόλη και η συντονίστρια εκπαίδευσης του γενικού προξενείου στην Νέα Υόρκη Ελένη Καραγεωργίου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόξενος Ευάγγελος Κυριακόπουλος, ο διευθυντής του γραφείου τύπου στην Νέα Υόρκη Νίκος Παπακωνσταντίνου, ο ιερέας της κοινότητας Αγίου Δημητρίου Αστόριας Βασίλειος Λούρος, εκπρόσωποι εθνικοτοπικών φορέων, ενώ Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7486&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 07.12.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote