Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Επαναληπτική γενική συνέλευση
Επαναληπτική γενική συνέλευση Εκτύπωση E-mail
03.12.12

Της Χαράς Σαριδάκη

Με την παρουσία 65 περίπου αντιπροσώπων των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική γενική συνέλευση  την τρίτη 27 Νοεμβρίου στο Σταθάκειο και κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, εγκρίθηκαν όλα  τα προτεινόμενα μέλη των μονίμων επιτροπών που προβλέπειο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του οργανισμού.

Υπενθυμίζοντας τα αντικρουόμενα άρθρα του καταστατικού σχετικά με την κατάληψη θέσεων στο διοικητικό συμβούλιο από την αντιπολίτευση, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλίας Τσεκερίδης ανέφερε ότι "για το καλό της Ομοσπονδίας θα δεχθούμε να μπεί στο διοικητικό συμβούλιο ο κ. Δημήτριος Δημητρίου", ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι δεν θα πρέπει αυτή η ενέργεια να εκληφθεί ως αδυναμία.   
 
Στόχος του διοικητικού συμβουλίου είναι να συγκληθεί εντός του Ιανουαρίου η επαναληπτική καταστατική γενική συνέλευση, για να προωθηθούν οι αναγκαίες τροποποιήσεις του καταστατικού, ανέφερε ο πρόεδρος Ηλίας Τσεκερίδης και παράλληλα τόνισε "αν και τον Ιανουάριο δεν γίνει δυνατή η αλλαγή του καταστατικού, θα πρέπει το συμβούλιο να παραδεχθεί ότι απέτυχε".Υπενθυμίζουμε ότι για την απαρτία της επαναληπτικής καταστατικής συνέλευσης, απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον 80 αντιπροσώπων.

 Η γενική συνέλευση ένημερώθηκε για τις ανάγκες επισκευής της σκεπής του "Σταθάκειου"και στην συζήτηση που επακολούθησε εγκρίθηκε το  ποσόν των 20.000$ για τις επιδιορθώσεις ενώ  παράλληλα συζητήθηκε για άλλη μια φορά, η εγκατάσταση του κλιματιστικού συστήματος στις δύο αίθουσες, καθώς επίσης και στα γραφεία.
 
Ο πρώην πρόεδρος Γεώργιος Γεωργόπουλος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της παρέλασης Γεώργιος Κίτσιος, υποστήριξαν ότι είναι προτιμότερο να εγκατασταθούν δύο μονάδες κλιματισμού στη στέγη του κτηρίου, αφού πρώτα πραγματοποιηθεί η ανάλογη μελέτη σχετικά με την αντοχή του κτηρίου, για το πρόσθετο βάρος που αντιστοιχεί στα μηχανήματα που θα τοποθετηθούν στην οροφή του κτηρίου.

 Να σημειωθεί ότι για το έργο έχουν προσφερθεί 2.000 δολάρια από τους κ.κ. Ν.Γαβαλά, Γ.Κίτσιο και Γ.Αλεξίου.
 
Στην ενημέρωσή του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες  στην προετοιμασία και διανομή φαγητού από τους εθελοντές του  οργανισμού, σε διάφορες περιοχές που επλήγησαν από την καταιγίδα Sandy, καθώς επίσης  και στο κέντρο υποδοχής αστέγων στο Κουίνς Κόλετζ. Σύμφωνα με τον κ. Τσεκερίδη, ο αριθμός των μερίδων που διέθεσε συνολικά  η Ομοσπονδία Ελληνικων σωματείων Νέας Υόρκης ξεπέρασε τις 10.000.
 
Ο κ. Τσεκερίδης ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές που εργάστηκαν ατέλειωτες ώρες,προκειμένου να  μαγειρέψουν  και  και διανείμουν  το ζεστό φαγητό, ενώ Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την προσφορά του  γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Πέτρου Γαλάτουλα.
 

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7478&Itemid=37

 
< Προηγ.   Επόμ. >