Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow ΗΠΑ: Εγκυος νεκρή, σε ομαδικό καυγά γυναικών
ΗΠΑ: Εγκυος νεκρή, σε ομαδικό καυγά γυναικών Εκτύπωση E-mail
07.11.07
Μια γυναίκα που ήταν οκτώ μηνών έγκυος σκοτώθηκε στη διάρκεια ενός ομαδικού καυγά μεταξύ 30 Αφρο-Αμερικάνων γυναικών σε γειτονιά στα νότια του Λος Άντζελες, ανακοίνωσε χθες η αστυνομία.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε, σκοτώθηκε όταν μια από τις συμμετέχουσες στον καυγά οδήγησε το σπορ αυτοκίνητό της πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος, χτύπησε και παρέσυρε τη γυναίκα, την έσυρε ορισμένα μέτρα, στη συνέχεια έκανε όπισθεν και πέρασε από πάνω της.

 Δύο ακόμα γυναίκες τραυματίστηκαν η μία σοβαρά όταν παρασύρθηκαν από το όχημα. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο καυγάς ήταν οργανωμένος από δύο ομάδες γυναικών 20 περίπου χρόνων.

 Οι συμπλοκές ξεκίνησαν σε ένα χώρο στάθμευσης και στη συνέχεια βγήκαν στον παρακείμενο δρόμο και σε ένα γειτονικό βενζινάδικο και η γυναίκα σκοτώθηκε μπροστά σε 200 με 300 άτομα.

 "Ήταν μια σκόπιμη ενέργεια για να σκοτωθεί η νεαρή γυναίκα. Ήταν ο τρόπος δράσης της οδηγού για να τακτοποιήσει τις διαφορές της.

Ήταν μια τρομερή πράξη", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες Τσάρλι Μπεκ. 

"Έχουμε δει πολλές φορές γυναίκες που μετέχουν ή βρίσκονται στον περίγυρο συμμοριών, αλλά ποτέ πριν δεν είχαμε δει κάτι τέτοιο" πρόσθεσε ο αστυνόμος Μπεκ.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=747&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 07.11.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote