Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Δακρύζοντας ο Ομπάμα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του
Δακρύζοντας ο Ομπάμα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του Εκτύπωση E-mail
10.11.12

Βίντεο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, εμφανίζει τον επανεκλεγέντα Αμερικανό πρόεδρο, την επομένη των εκλογών, να δακρύζει ενώπιον των συνεργατών του, την ώρα που τους ευχαριστεί για τη σκληρή τους δουλειά.

"Είμαι απολύτως σίγουρος ότι όλοι σας θα κάνετε εκπληκτικά πράγματα στη ζωή σας", είπε ο Ομπάμα την Τετάρτη, την επομένη της επανεκλογής του, στα νεαρά μέλη του προεκλογικού του επιτελείου στο Σικάγο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ακούγεται στο βίντεο να λέει ότι η προεκλογική του ομάδα είναι "τόσο καλύτερη'' ως προς την επίτευξη των στόχων και την αποτελεσματικότητά της, συγκριτικά με εκείνον.

Σε νεαρή ηλικία, ο Ομπάμα, όταν ζούσε στο Σικάγο που είχε εργαστεί ως διοργανωτής της δράσης για την ανάκαμψη κατεστραμμένων οικονομικά τοπικών κοινωνικών ομάδων μετά το κλείσιμο των εργοστασίων χάλυβα.

Στο σημείο εκείνο ο Αμερικανός πρόεδρος δακρύζει και λέει ότι το έργο του της διεκδίκησης της προεδρίας "έκανε τον κύκλο του".

"Γιατί αυτό που εσείς κάνατε, παιδιά, σημαίνει ότι η δουλειά που κάνω είναι σημαντική. Και είμαι πραγματικά υπερήφανος γι αυτό. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για όλους εσάς", λέει ο Ομπάμα σκουπίζοντας τα δάκρυά του, ενώ οι παριστάμενοι τον καταχειροκροτούν.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7430&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote