Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πρωθυπουργός τα δίνει όλα και δεν παίρνει τίποτα»
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πρωθυπουργός τα δίνει όλα και δεν παίρνει τίποτα» Εκτύπωση E-mail
26.08.12

Φλόγες «πετούσε» η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άγκελα Μέρκελ. Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του μέμφθηκε τον πρωθυπουργό ότι δεν μίλησε για την επιμήκυνση και την επαναδιαπραγμάτευση και συνεχίζει την ίδια αποτυχημένη πολιτική.

«Τίποτα το νέο δεν προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με την γερμανίδα καγκελάριο, κ. Μέρκελ. Μάταια ο ελληνικός λαός περίμενε να ακούσει κάτι που να θυμίζει την έννοια της επαναδιαπραγμάτευσης από τα χείλη του πρωθυπουργού» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε «Αντ’ αυτού, επαναλήφθηκαν για άλλη μια φορά όρκοι πίστης στην απαρέγκλιτη εφαρμογή της αποτυχημένης και κοινωνικά καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, και ιδιαίτερα στην επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και της εκποίησης του δημόσιου πλούτου της χώρας χάριν των δανειστών».

Άκρως δηκτικά ανέφερε μάλιστα ότι η επιμήκυνση και επαναδιαπραγμάτευση πνίγηκαν στα «κύματα συμπάθειας» της κ. Μέρκελ προς τον «δοκιμαζόμενο» ελληνικό λαό, αλλά και την αναμονή της έκθεσης της Τρόικας.
«Ο κ. Σαμαράς, απλώς, δήλωσε «υπερήφανα και αξιόπιστα» την υποταγή του στη γερμανική ακαμψία που διαλύει μέσω των ακραίων αντικοινωνικών νεοφιλελευθέρων πολιτικών την Ελλάδα, αποδομώντας συνολικά και την Ευρώπη» κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο πρωθυπουργός τα δίνει όλα και δεν παίρνει τίποτα. Κανείς δεν τον έχει εξουσιοδοτήσει για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Δεν υπάρχει προοπτική ανάπτυξης και εξόδου της χώρας από την κρίση όσο εξακολουθεί να εφαρμόζεται η μνημονιακή πολιτική για αυτό και πρέπει να ανατραπεί το συντομότερο δυνατό» κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ.
adesmeytos.gr
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7305&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 26.08.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote