Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Εκτύπωση E-mail
24.08.12

Οι ποιμνιοτρόφων οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Προεδρικό, αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης να τους καταβάλει μόνο το 50% των οφειλόμενων κεφαλικών επιδοτήσεων, συνεπλάκησαν με άντρες της ΜΜΑΔ. Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν ένας ελαφρά τραυματίας.

Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν ποιμνιοτρόφοι προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τη διέλευση του οχήματος που μετέφερε την υπουργό Εξωτερικών, Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή. Ο υπουργός Γεωργίας, Σοφοκλής Αλετράρης συνομιλώντας μαζί τους επανέλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση λόγω των οικονομικών προβλημάτων να τους παραχωρηθεί ολόκληρη η επιδότηση και τους προειδοποίησε πως σε περίπτωση που θα επιμείνουν στη θέση τους, τότε η επιδότηση θα δοθεί σε άλλο κλάδο.

Λίγο πρις τις δυο το μεσημέρι ολοκληρώθηκε και η συνάντηση της αντιπροσωπίας των ποιμνιοτρόφων με τον υφυπουργό παρά τω προέδρς, Τίτο Χριστοφίδη.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΡΙΚ, οι ποιμνιοτρόφοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη συνάντηση, αφού ο κ. Χριστοφίδης δεν τους υποσχέθηκε συγκεκριμένες δράσεις. Ως εκ τούτου αποφάσισαν να παραμείνουν στην περιοχή του Προεδρικού, αναμένοντας ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα τους δοθεί η κεφαλική επιδότηση που ζητούν (το 100%).
 
Πηγή: Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ»
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7300&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote