Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Οι έμπιστοι του Καμμένου
Οι έμπιστοι του Καμμένου Εκτύπωση E-mail
24.08.12

Ο άνθρωπος που διέκοψε τη μακρόχρονη πολιτική του διαδρομή με τη ΝΔ και ίδρυσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Πάνος Καμμένος, έχει τους δικούς του έμπιστους συνεργάτες, τους ανθρώπους που συμβουλεύεται σε καθημερινή βάση, που μιλάει μαζί τους ουκ ολίγες φορές στο τηλέφωνο. 

Ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, ο Κώστας Χαραλαμπόπουλος, δεν έχει επιλεγεί τυχαία για αυτήν τη θέση. Πρώην βουλευτής της ΝΔ στα Γιάννενα, προσχώρησε στους Ανεξάρτητους Έλληνες και μετείχε στις εκλογές σε τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ο κ. Χαραλαμπόπουλος είναι παιδοκαρδιολόγος, είναι άρτιος επιστήμονας και διαθέτει χρήσιμη πολιτική εμπειρία, πράγμα απαραίτητο γι' αυτό το πόστο.

Ο γενικός γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μιχάλης Γιαννάκης. Από το 2004 μέχρι το 2009 ήταν βουλευτής της ΝΔ στη Βοιωτία. Τον Φεβρουάριο του 2012, μετά την καταψήφιση της δεύτερης Δανειακής Σύμβασης, διαγράφηκε από τη ΝΔ. Τον επόμενο μήνα προσχώρησε στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ανέλαβε αμέσως τα καθήκοντα γενικού γραμματέα.
Στη σύνθεση των στενών συνεργατών τού Πάνου Καμμένου συμπεριλαμβάνεται ο εκπρόσωπος Τύπου Χρήστος Ζώης, ο οποίος επίσης διεγράφη από τη ΝΔ γιατί καταψήφισε τη Β' Δανειακή Σύμβαση. Στη συνέχεια προσχώρησε στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και, μετά τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας, εξελέγη κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Το παζλ όμως των άμεσων συνομιλητών και έμπιστων συμβούλων του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνθέτουν τρία ακόμη πρόσωπα: ο Κώστας Μαρκόπουλος, γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο γνωστός δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Εξωτερικών και ο διευθυντής του γραφείου του στη Βουλή, Γιάννης Γιαννέλης, πρώην βουλευτής Λέσβου με τη ΝΔ.
Να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων χειρίζεται αποτελεσματικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοικτή σε όλους, δεν κάνει χρήση του δεύτερου τηλεφώνου που δικαιούται ως πρόεδρος κόμματος, έχει διατηρήσει τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου που είχε. Στενός συνομιλητής του έλεγε στο «Π» ότι ο Πάνος Καμμένος κυκλοφορεί με ένα iPad στο χέρι!
paron
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7296&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote