Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Σε αδιέξοδο η συνάντηση
Σε αδιέξοδο η συνάντηση Εκτύπωση E-mail
13.05.12

Το πολιτικό αδιέξοδο επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με τον ΠτΔ και τους κυρίους Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλο, που δεν φαίνεται να καταλήγουν σε συμφωνία και όπως όλα δείχνουν η χώρα θα οδηγηθεί εκ νέου σε εκλογές.

Μετά το τέλος της συνάντησης που κράτησε μιάμιση ώρα δεν έγιναν επίσημες δηλώσεις, ωστόσο όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «η διαβούλευση συνεχίζεται», ενώ λίγο αργότερα οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος εξαπέλυσαν πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον για την αρνητική έκβαση της συνάντησης


Σε απάντηση ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε για εκβιασμό τους δύο αρχηγούς και τόνισε ότι δεν δίνει ψήφο συνενοχής.

Διαβάστε: Τσίπρας: "Δεν δίνουμε ψήφο συνενοχής"

Oι λεπτομερείες της συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις

Το απόγευμα θα συνεχιστεί η διαβούλευση για το σχηματισμό κυβέρνησης με συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς που δεν συμμετείχαν στη μεσημβρινή σύσκεψη.

Ειδικότερα, έγινε γνωστό ότι στις 19.30 θα προσέλθει στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και θα ακολουθήσουν η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης.

Η σημερινή συνάντηση κρίνεται διερευνητική εκ μέρους του ΠτΔ μιας και υπάρχει η καταρχήν συμφωνία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ωστόσο ο κ. Παπούλιας δεν δεσμεύεται χρονικά για το πως θα κινηθεί περαιτέρω.

nooz

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7143&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote