Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ
Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ Εκτύπωση E-mail
02.05.12

Αιχμές προς συναδέλφους του για ευθύνες στην καθυστέρηση σημαντικών αλλαγών, κατά την περίοδο από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Μάιο του 2010, άφησε ο Γιάννης Ραγκούσης κατά τη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης στην Καλλιθέα αναφέροντας ότι οι καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν στους τομείς αρμοδιότητας υπουργών οι οποίοι είχαν «το μέγιστο αριθμό παρουσίας στα ΜΜΕ».

Ο κ. Ραγκούσης, μεταξύ άλλων, εκτίμησε ότι η όποια κυβέρνηση προκύψει στις 7 Μαΐου, με όποια σύνθεση κι αν έχει «θα έχει πολύ μικρότερη και λιγότερη ορμή από αυτή που είχαμε εμείς τον Οκτώβριο του 2009 να κάνουμε αλλαγές».

 
Ασκώντας κριτική στο ισχύον νομικό καθεστώς το οποίο διέπει την υποχρέωση των υποψηφίων σχετικά με τα προεκλογικά οικονομικά τους, είπε ότι είναι το ίδιο με εκείνο που κατά το παρελθόν παρουσιάστηκαν κρούσματα διοχέτευσης «μαύρου» χρήματος στα κόμματα, από τα οποία δεν εξαίρεσε και το ΠΑΣΟΚ
Αναφερόμενος στο νέο εκλογικό νόμο τον οποίο είχε συντάξει, τόνισε ότι ήταν μετά από βούληση και εντολή του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να έρθει στη Βουλή μέσα στην τετραετία.
 
Ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε ότι εάν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ερχόταν στη Βουλή, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ «δεν θα είχε ξαναγνωρίσει μεγαλύτερη κρίση» και εκτίμησε πως η κυβέρνηση θα υποχρεωνόταν ή να το αποσύρει ή στο τέλος να το «νοθεύσει τόσο πολύ» με αμφίβολη την τελική του μορφή.
 
Είπε ακόμη ότι θα προσέκρουε στην καταψήφιση τόσο εκ μέρους της ΝΔ, αναφέροντας ότι ο πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς «δεν θα ψήφιζε ποτέ, γιατί δεν τον έχω ακούσει ποτέ να καταδικάζει το πελατειακό σύστημα», όσο και των κομμάτων της παραδοσιακής αριστεράς, τα οποία, όπως είπε, «οχυρώνονται διαρκώς πίσω από το επιχείρημα για την απλή αναλογική».

elzoni.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7121&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote