Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Από τον Έβρο ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του Πάνου Καμμένου
Από τον Έβρο ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του Πάνου Καμμένου Εκτύπωση E-mail
21.04.12

Από τον Έβρο, όπου είναι υποψήφιος, ξεκίνησε το πρωί την προεκλογική εκστρατεία του ο Πάνος Καμμένος. Τόνισε ότι στόχος του κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είναι να εκλεγεί πρώτη δύναμη στον ακριτικό νομό Έβρου, ενώ επισήμανε πως η επιλογή των υποψήφιων βουλευτών, σε όλη τη Θράκη, έγινε ύστερα από διαβούλευση και σύγκλιση ιδεολογικών αρχών.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, χαρακτήρισε την Θράκη ως μια πολύ ευαίσθητη περιοχή που δέχεται πόλεμο και αποτελεί στόχο, αφού, όπως είπε, οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τις πολιτικές τους, την έχουν θέσει σε κίνδυνο.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματός του, στον Έβρο, σημείωσε ότι αυτή γίνεται για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και την προστασία των πολιτών της Θράκης, από την επίθεση που, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, δέχονται από τα οργανωμένα συμφέροντα του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή. Εξαπέλυσε επίθεση στο τουρκικό Προξενείο για τον ρόλο που, όπως είπε, επιχειρεί να παίξει στην περιοχή, αλλά και στα κόμματα που επιλέγουν υποψηφίους από τη μειονότητα, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν ψήφους.
Ο πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» τάχθηκε κατά της δημιουργίας Κέντρων Κράτησης Λαθρομεταναστών, τονίζοντας ότι η χώρα μας δεν μπορεί να είναι αποθήκη ανθρώπων, επισημαίνοντας ότι η λαθρομετανάστευση δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα, αλλά θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, το σημαντικότερο είναι να υποχρεωθεί η Τουρκία να τηρήσει τις συμφωνίες επαναπροώθησης, που έχει υπογράψει με την Ευρώπη, ενώ συμπλήρωσε ότι για να δοθεί λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, θα πρέπει να καταργηθούν οι συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνο 2.
Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το Διδυμότειχο, τα φυλάκια σε Σουφλί, Τυχερό και Φέρες, ενώ το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο παιδικό χωριό SOS.
Αύριο θα περιοδεύσει σε στρατόπεδα στην Πλάτη, στις Καστανιές και στο Λαγό, ενώ θα επισκεφθεί και το σημείο που θα αναγερθεί ο Φράχτης στη Βύσσα.
 

www.kathimerini.grμε πληροφορίες ΑΜΠΕ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7096&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote