Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Εγκαίνια νέων γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στην Αστόρια
Εγκαίνια νέων γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στην Αστόρια Εκτύπωση E-mail
10.04.12

Νέα Υόρκη

Ακολουθώντας τους ρυθμούς των πρόωρων εκλογών που αναμένεται να διεξαχθούν στην γενέτειρα, η κομματική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας στην Αστόρια, πραγματοποίησε τα εγκαίνια των νέων γραφείων της, παρουσία του προέδρου της νομαρχιακής επιτροπής ανατολικών πολιτειών Αμερικής Δρ. Σωτήριου Βαχαβιώλου, καθώς επίσης και άλλων φίλων και υποστηρικτών του κόμματος.

Τα νέα γραφεία βρίσκονται στην 31η οδό στην Αστόρια, λίγα μόλις μέτρα από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, ενώ σύμφωνα με τον πρόσφατα εκλεγέντα γραμματέα της ΝΟΔΕ ανατολικών πολιτειών Αμερικής Γεώργιο Γεωργόπουλο, αναμένεται μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, να ανακοινωθούν οι ώρες λειτουργίας των γραφείων .

Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερατικός προιστάμενος της ενορίας Μεταμόρφωσης Κορώνας π. Γεώργιος Αναστασίου, ενώ στην συνέχεια ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Δρ. Σωτήριος Βαχαβιώλος , μετέφερε τα γραπτά μηνύματα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και του γραμματέα απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας Τάκη Σκανδαλάκη.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργόπουλο, την Δευτέρα 26 Μαρτίου μετά την Ελληνική παρέλαση στην Νέα Υόρκη, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ανατολικών πολιτειών Αμερικής, όπου παρουσία έντεκα μελών της, εξελέγησαν οι αξιωματούχοι που σύμφωνα με το καταστατικό της οργάνωσης, θα πλαισιώσουν τον ήδη εκλεγμένο πρόεδρο Δρ. Σωτήριο Βαχαβιώλο.

Οι εκλεγέντες αξιωματούχοι έχουν ως εξής:

Γεώργιος Αλμυρούδης (αντιπρόεδρος), Γεώργιος Γεωργόπουλος ( γραμματέας) και Κωσταντίνος Μάστορας (ταμίας).

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7078&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 10.04.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote