Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Αεροσκάφος F-18 έπεσε σε κατοικίες στη Βιρτζίνια
Αεροσκάφος F-18 έπεσε σε κατοικίες στη Βιρτζίνια Εκτύπωση E-mail
06.04.12

Καταδιωκτικό της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας τύπου F-18 συνετρίβη σήμερα στις παρυφές της Βιρτζίνια Μπιτς, στον ανατολικό τομέα της ομώνυμης πολιτείας, πέφτοντας πάνω σε ένα συγκρότημα κατοικιών.

Το σημείο της συντριβής, στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα

 Τα δύο μέλη του πληρώματος χρησιμοποίησαν εγκαίρως τα αυτοεκτοξευόμενα καθίσματά τους και διασώθηκαν χάρη στα αλεξίπτωτά τους, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

 Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN έδειξε εικόνες από το σημείο της συντριβής, όπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που προκλήθηκε, αλλά και διασώστες για να κάνουν έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένους. "Στο έδαφος υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματίας", μετέδωσε το δίκτυο.

 Το αεροσκάφος εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση. Το διμελές πλήρωμα του F-18 είναι σώο. Διασώστες απομάκρυναν έγκαιρα από τη φλεγόμενη περιοχή τον έναν από τους πιλότους, δήλωσε στο CNN ο εθελοντής Πατ Κάβανο. "Συγγνώμη, που εδώ στην περιοχή σας συνετρίβη το αεροπλάνο μας", του είπε ο πιλότος.

 Οι ζημιές στα πέντε κτήρια από την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία χαρακτηρίζονται "εκτεταμένες". "'Ομως, μέχρις ώρας δεν έχουμε αγνοούμενους", ανέφερε ο εκπρόσωπος της ίδιας υπηρεσίας, Τιμ Ρίλεϊ.

 Το CNN μεταδίδει απολογισμό "τριών ανθρώπων, που διακομίστηκαν στα νοσοκομεία, όμως με τραύματα που δεν εμπνέουν ανησυχία". Από τους τρεις, ο ένας είναι ο πιλότος.

 Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες αυτοπτών ότι πριν συντριβεί, το F-18 έχανε σταθερά ύψος.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7073&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 07.04.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote