Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Απονομές τιμητικών διακρίσεων από την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης
Απονομές τιμητικών διακρίσεων από την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
26.03.12

Νέα Υόρκη

Τα ιδρυτικά στελέχη του οργανισμού “πλατεία Αθηνών”, τίμησε το βράδυ της Παρασκευής 23 Μαρτίου η Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, όπου στα πλαίσια του επετειακού εορτασμού της 25ης Μαρτίου, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους κκ. Ντένη Συντήλα, Γεώργιο Σταματιάδη, Σταμάτη Λύκο, Γεώργιο Ντέλη, στην κυρία Ειρήνη Ματαράγκα και στον φιλέλληνα πολιτικό Πίτερ Βαλόουν, ο οποίος σαν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της περιφέρειας του Κουίνς, είχε συμβάλλει καταλυτικά στην πραγματοποίηση του όλου εγχειρήματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Έλληνες βουλευτές Ηλίας Καρανίκας και Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι εκπροσωπώντας την Βουλή των Ελλήνων στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ομογένειας, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό και συνεχάρησαν τους τιμώμενους για την προσφορά τους, ενώ ιδιαίτερο ενθουσιασμό, σκόρπισε η παρουσία του αγήματος των Ευζώνων που όπως κάθε χρόνο ηγείται της παρέλασης στην 5η λεωφόρο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πολιτειακός Γερουσιαστής Μιχάλης Γιάνναρης, η πολιτειακή βουλευτής Αραβέλλα Σιμωτά, ο γενικός πρόξενος στην Νέα Υόρκη Γεώργιος Ηλιόπουλος, η γενική πρόξενος της Κύπρου Κούλα Σοφιανού, ο οικονομικός ελεγκτής της κομητείας του Νάσσο Γεώργιος Μαραγκός, ο συνταγματάρχης Πέτρος Μηλιόπουλος που ηγείται της αποστολής των Ευζώνων ,ο υπεύθυνος της εκδήλωσης Ντίνος Ράλλης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλίας Τσεκερίδης και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής παρέλασης Δρ. Φρίξος Γκούσης.

Ο κ. Ντένης Συντήλας παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση, αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αθηνών και υπενθύμισε στους ομογενείς το άγαλμα του Σοφοκλή, το οποίο ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί στην θέση που του αρμόζει, καθώς δεν έχουν συγκεντρωθεί οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι, ενώ παράλληλα απηύθυνε έκκληση στους ομογενείς, να συνεισφέρουν ανάλογα με τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση και αυτού του στόχου.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, αποτέλεσε ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της επιτυχημένης εκδήλωσης, ενώ ξεχωριστή νότα αποτέλεσε η ερμηνεία των εθνικών ύμνων από την σοπράνο Αναστασία Ζαννή, η οποία βρίσκεται στην πόλη μας συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις της παρέλασης. Τέλος, εξίσου σημαντική ήταν η προσφορά των Ντίνου Ράλλη, Αθανάσιου Αρώνη, Κώστα Κατσάνου, Απόστολου Σκοτίδα, Έλενα Κοντάλιπου, καθώς επίσης και όλων των άλλων εθελοντών, οι οποίοι εργάστηκαν με ιδιαίτερο ζήλο για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7055&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 26.03.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote