Αρχική arrow EDITORIAL arrow Να δοθεί επιτέλους μια αληθινή απάντηση …
Να δοθεί επιτέλους μια αληθινή απάντηση … Εκτύπωση E-mail
23.03.12

Να δοθεί επιτέλους μια αληθινή απάντηση …

 

Δυστυχώς η ερώτηση των εκατομμυρίων, δεν έτυχε απάντησης ούτε εκατό δολαρίων, καθώς κανείς από τους αρμόδιους διοργανωτές της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης δεν μπόρεσε να την απαντήσει, ενώ αντίθετα, προφανώς αιφνιδιασμένοι, αναζήτησαν βοήθεια στο πρόσωπο του γενικού πρόξενου της Ελλάδας Γεώργιου Ηλιόπουλου, σαν να ήταν αυτός ο άνθρωπος που διεξήγαγε τις σχετικές συνομιλίες.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ανέφερε ο Γενικός Πρόξενος, επιβεβαιώθηκε η πληροφορία, ότι ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης είχε υπογράψει την σχετική δαπάνη μεταφοράς των Ευζώνων, η οποία όπως τόνισε δεν εκταμιεύτηκε, λόγω ανάμιξης του Υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, που υποσχέθηκε να βρεθεί χορηγός να καλύψει τα έξοδα.
Ωστόσο, όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και πολλές εβδομάδες από την διοργανώτρια της παρέλασης Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, την δαπάνη μεταφοράς των Ευζώνων στην Νέα Υόρκη, έχει αναλάβει Έλληνας χορηγός, του οποίου το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί και φυσικά στο άκουσμα, ότι το Ελληνικό κράτος ανέλαβε και εφέτος αυτή την δαπάνη μεσούσης της οικονομικής κρίσης, προκαλεί αρνητικά σχόλια και παράλληλα εγείρει μείζον θέμα για την έκφραση αλληλεγγύης προς τον Ελληνικό λαό.
Διότι δεν γίνεται από την μια, να καλούμε την ομογένεια να στείλει βοήθεια στους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες και από την άλλη, να καλείτε ο Έλληνας φορολογούμενος, να πληρώσει τα έξοδα μεταφοράς των Ευζώνων στην πόλη μας.
Η ερώτηση μου λοιπόν, απευθύνεται καθαρά προς την διοργανώτρια Ελληνική Ομοσπονδία και ζητώ να μας ενημερώσουν υπεύθυνα, ποιός έχει αναλάβει την δαπάνη μεταφοράς των Ευζώνων, ώστε να ξέρουμε σε ποιόν θα πρέπει να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σαν ομογενείς.
ΥΓ.
Ελπίζω μόνο η σχετική δαπάνη να μην εκταμιεύτηκε από τον Ελληνικό κορβανά, πράγμα για το οποίο θα μας κάνει να ντρεπόμαστε ……
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7052&Itemid=29

Τελευταία ανανέωση ( 26.03.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote