Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow Η πασαρέλα της προβολής
Η πασαρέλα της προβολής Εκτύπωση E-mail
19.03.12

Άρον-άρον να καθήσουν όλοι στο υπερυψωμένο τραπέζι συνεδριάσεων στην πρόσφατη Πανομογενειακή συνεδρίαση για την παρέλαση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέση ούτε για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ηλία Τσεκερίδη, ο οποίος έκανε το “λάθος” να εγκαταλείψει την θέση του για λίγα λεπτά.

Την απουσία του κ. Τσεκερίδη από την έδρα, αντελήφθη πρώτος ο Γενικός Πρόξενος στην Νέα Υόρκη Γεώργιος Ηλιόπουλος, ο οποίος κοιτάζοντας απορημένος τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να κάθεται στο τραπέζι των δημοσιογράφων, προσπάθησε διακριτικά να ευαισθητοποιήσει κάποιον από τους υπόλοιπους καθήμενους , προκειμένου να παραχωρήσει την θέση του στον πρόεδρο.

Τελικά την λύση έδωσε ο γενικός γραμματέας Πέτρος Γαλάτουλας, ο οποίος παραχώρησε την θέση του στον πρόεδρο και έτσι δεν χρειάστηκε να “στεναχωρηθούν” κάποιοι από τους μόνιμους εραστές της προβολής , οι οποίοι δεν ήθελαν με τίποτα να λείπουν από την φωτογραφία με τους επίσημους προσκεκλημένους.

Ωστόσο το τραπέζι των δημοσιογράφων φάνηκε ότι είχε την τιμητική του το βράδυ της Πέμπτης, καθώς και ο Έλληνας Πρόξενος στην Νέα Υόρκη Ευάγγελος Κυριακόπουλος , εκεί κατάφερε να βρει μια άδεια θέση…

Σχέσεις στοργής

Μυστήρια πράγματα γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Ελληνική κοινότητα της Αστόριας και κάποιος “μεγαλοπαράγοντας”,ο οποίος αποτελούσε κόκκινο πανί στο πρόσφατο παρελθόν, βρέθηκε ξαφνικά υποψήφιος για “ Όσκαρ” .

Αυτός που την περίοδοτου 2007 λειτουργούσε υπό καθεστώς αποπομπής και κάποιοι πορφυρογέννητοι προύχοντες της εποχής, του κουνούσαν επιδεικτικά την έγγραφη πρόταση μομφής, βρέθηκε σήμερα στην πασαρέλα των τιμωμένων, όπου του αποδόθηκε πλακέτα για τις “υπηρεσίες” που προσέφερε στα κοινά.

Ωστόσο οι παροικούντες στην Ομογενειακή Ιερουσαλήμ, γνωρίζουν πολύ καλά την “προσφορά”του, όπως επίσης και την σημασία αυτών των ξαφνικών σχέσεων στοργής, καθόσον παραπέμπουν αβίαστα στις ανίερες συμμαχίες που δρομολογούνται, εν όψειτων επερχόμενων εκλογών στην “κραταιά” .

Λόγια του αέρα.

Με ένα δεικτικό σχόλιο και με περίσσιο θάρρος απάντησε δημόσια, στα “αεράτα” κακόβουλα σχόλια απαξίωσης του πρόσφατου διαγωνισμού για την Μις Ανεξαρτησία, ο πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής Αθανάσιος Αρώνης, ενώ οι αόρατοι υποκινητές στο σήριαλ της λασπολογίας, εξακολουθούν παραμένοντας στο απυρόβλητο, να σφυρίζουν αδιάφορα….

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7044&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 20.03.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote