Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Απονομή τιμητικών διακρίσεων και υποτροφιών από την Παλλημνιακή Αδελφότητα “Ήφαιστος”
Απονομή τιμητικών διακρίσεων και υποτροφιών από την Παλλημνιακή Αδελφότητα “Ήφαιστος” Εκτύπωση E-mail
05.03.12

Του Σάκη Σερέτη

Την 106η επέτειο από την ίδρυση της γιόρτασε η Παλλημνιακή Αδελφότης “Ήφαιστος” το Σάββατο 3Μαρτίου και στην κατάμεστη αίθουσα του Terrace on the park, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στην κ. Ζωή Κουτσουπάκη και το ζεύγος Ιωάννη και Ελένη Ψαρά.

Οι ετήσιες υποτροφίες του συλλόγου στην μνήμη του Ηρακλή Διαματάρη,απονεμήθηκαν στους Κωνσταντίνο Καλογιάννη και Γεώργιο Σουρέλο, ενώ η υποτροφία στην μνήμη των Γεώργιου και Σοφίας Βαλιώτη απονεμήθηκε στον Νικόλαο Σουρέλο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο γενικός πρόξενος στην Νέα Υόρκη Γιώργος Ηλιόπουλος, η γενική πρόξενος της Κύπρου Κούλα Σοφιανού, ο πρόξενος Ευάγγελος Κυριακόπουλος, οπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Ηλίας Τσεκερίδης, οπρόεδρος της επιτροπής παρέλασης ιατρός Φρίξος Γκούσης, καθώς επίσης και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου, το οποίο υπό την καθοδήγηση τηςκ. Βάγιας Αλαγιάννη, απέδωσε εξαιρετικά μια σειρά από παραδοσιακούς χορούς καιδικαίως απέσπασε το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Στην ανοδική πορεία του συλλόγου και στις επερχόμενες εκδηλώσεις που αφορούν στην 100ηεπέτειο απελευθέρωσης της Λήμνου, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Βεκιαρέλλης, ενώ παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση η κ. Ζωή Κουτσουπάκη, αποκάλεσε “όνειρο ζωής” την απόκτηση της Λημνιακής στέγης,ενώ παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον πρόεδρο Δημήτρη Βεκιαρέλλη και τον συντονιστή της εκδήλωσης Αλέκο Τσουκαλά,καθώς επίσης και σε όλα τα μέλη του συλλόγου, οι οποίοι υπηρετώντας τον σύλλογο προωθούν πιστά τις παραδόσεις και τονπολιτισμό μας.

Η κ. Ελένη Ψαράαφού ευχαρίστησε τους Λημνίους για την τιμητικήδιάκριση που απένειμαν στην ίδια και στον σύζυγο της, εστιάστηκε στην φιλανθρωπική δράση και στους επόμενους στόχους που αφορούν στην παροχή βοήθειας προς τους Έλληνες.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ρεβέκα Παπαδοπούλου, ενώ την μουσική επιμέλεια είχε ο Γρηγόρης Μανινάκης και η ορχήστρα “Μικρόκοσμος”.

 

Για περισσότερεςφωτογραφίες πατήστε εδώ.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7026&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 05.03.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων