Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Αποκριάτικος χορός του συλλόγου Αθηναίων Νέας Υόρκης
Αποκριάτικος χορός του συλλόγου Αθηναίων Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
21.02.12

 

Tης Χαρας Σαριδακη

Έντονος ενθουσιασμός ,κέφι και συμμετοχή μεγαλύτερη από την προσδοκώμενη, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της αποκριάτικης γιορτής του συλλόγου Αθηναίων Νέας Υόρκης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Σταθάκειο πολιτιστικό κέντρο στην Αστόρια.

Στο εορταστικό κλίμα της άρτιας διοργανωμένης καρναβαλικής βραδιάς, συνέβαλλαν καταλυτικά οι μουσικοί Τάκης Ελένης (κιθάρα, τραγούδι) και Τάσος Παπαϊωάννου (μπουζούκι, τραγούδι), οι οποίοι ερμήνευσαν αξέχαστες μελωδίες της παλιάς Αθήνας αλλά και αγαπημένα τραγούδια με την συμμετοχή του κοινού.

Η γεμάτη πίστα του χορού από μικρούς και μεγάλους μεταμφιεσμένους, οι οποίοι εξέπληξαν με την φαντασία και την ευρηματικότητα των χαρακτήρων που υποδύθηκαν, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλλε η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης, καθώς επίσης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Μοναδικές στιγμές κεφιού, χάρισε η εξωτική παρουσία του τριμελούς Βραζιλιάνικου χορευτικού στους ρυθμούς της σάμπας , γεγονός που ξεσήκωσε τους περισσότερους από τους θαμώνες της εκδήλωσης και παράλληλα θύμιζε κάτι από το καρναβάλι του Ριο .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Γενικοί πρόξενοι της Ελλάδος και της Κύπρου, Γεώργιος Ηλιόπουλος και Κούλα Σοφιανού, ο πρόξενος Ευάγγελος Κυριακόπουλος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Ηλίας Τσεκερίδης .

Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται αρχικά στην μεγάλη συμμετοχή των μελών και των φίλων του συλλόγου, όπως επίσης και στις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλλε η οργανωτική επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από τις κυρίες Αθηνά Λαζαρίδη, Σύλβια Αδαμοπούλου, Ευτέρπη Γιατράκη, Άννα Νεοφώτιστου ,Έλλη Παύλου και Ρένα Φιλίππου.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7004&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 21.02.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote