Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον Ελληνικό λαό στο Μανχάταν
Εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον Ελληνικό λαό στο Μανχάταν Εκτύπωση E-mail
21.02.12

Nέα Υόρκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ασκούμενη πολιτική λιτότητας και κοινωνικής εξαθλίωσης προς τον Ελληνικό λαό, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό ταμείο σε συνεργασία με την μη εκλεγμένη Ελληνική κυβέρνηση, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Μανχάταν, στην περιοχή Λίμπερτι Πλάζα κοντά στην Γουόλ Στριτ.

 

Την εκδήλωση οργάνωσε μια μικρή ομάδα Ελληνικής καταγωγής Πανεπιστημιακών καθηγητών, φοιτητών και νέων επαγγελματιών, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κινητοποίησης “Είμαστε όλοι Έλληνες”.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν ομογενείς και φοιτητές , καθώς επίσης και αρκετοί Αμερικανοί οπαδοί του κινήματος “καταλάβετε την Γουόλ Στριτ”, ενώ εμφανής ήταν η απουσία των ομογενειακών οργανώσεων και φορέων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο σύμφωνα με τους διοργανωτές, “η απογοήτευση για αυτό που πολλοί θεώρησαν μικρή συμμετοχή, ιδιαίτερα από την πλευρά της ομογένειας είναι μάλλον ελπιδοφόρα. Ένα ευρύτερο κίνημα το οποίο θα χτίσει επάνω στην σημερινή προσπάθεια και κινητοποίηση, φαίνεται να έχει ήδη βρει καρποφόρο έδαφος”.

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7003&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 22.02.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote