Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Γενική συνέλευση και κοπή Βασιλόπιττας από την Ομοσπονδία Στερεας Ελλάδος Αμερικής και Καναδά.
Γενική συνέλευση και κοπή Βασιλόπιττας από την Ομοσπονδία Στερεας Ελλάδος Αμερικής και Καναδά. Εκτύπωση E-mail
16.02.12

Της Χαράς Σαριδάκη

Γενική συνέλευση και κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιττας πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας Αμερικής και Καναδά την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο Σταθάκειο πολιτιστικό κέντρο στην Αστόρια.

Η συγκέντρωση οργανώθηκε από το κυβερνείο της Νέας Υόρκης και κατά την διάρκεια της εδόθη ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ενώ ακόμη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις επικείμενες απονομές των υποτροφιών , οι οποίες και εφέτος σύμφωνα με τον κυβερνήτη της οργάνωσης στην Νέα Υόρκη Κώστα Κατσάνο, αποτιμούνται στο ποσόν των 7.000δολαρίων και θα διανεμηθούν σε τρεις ή τέσσερις αριστούχους , τους οποίους θα επιλέξει η αρμόδια επιτροπή υποτροφιών της Ομοσπονδίας.

Επίσης, συζητήθηκαν κάποιες προτάσεις σχετικά με την αναμόρφωση του υπάρχοντος καταστατικού, των οποίων η τελική έγκριση, αναμένεται να διευρύνει την δύναμη των συλλόγων της Ομοσπονδίας, που μέχρι στιγμή συμπεριλαμβάνει 33 συλλόγους από την Αμερική και τον Καναδά.

Βέβαια το θέμα αυτό, αναμένεται να εξεταστεί στις διεργασίες του ερχόμενου συνεδρίου της Ομοσπονδίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου στον Καναδά.

Την Βασιλόπιττα ευλόγησε ο π.Αντωνόπουλος από την ενορία του Αγίου Δημητρίου Αστορίας και ο π. Ρόμας από την κοινότητα του Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν, ενώ την κοπή και την διανομή της, επιμελήθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Αναγνωστόπουλος , ο κυβερνήτης Νέας Υόρκης Κώστας Κατσάνος και ο πρόεδρος του συλλόγου Αιτολοακαρνάνων Γιάννης Νικολόπουλος.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6991&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 16.02.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote