Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Τιμητική διάκριση στην εκπαιδευτικό Ρίτα Συντήλα από τον Πανθεσσαλικό σύλλογο “Ασκληπιός”.
Τιμητική διάκριση στην εκπαιδευτικό Ρίτα Συντήλα από τον Πανθεσσαλικό σύλλογο “Ασκληπιός”. Εκτύπωση E-mail
14.02.12

Του Σάκη Σερέτη

 

Την επέτειο των 107 ετών από την ίδρυση του γιόρτασε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ο Πανθεσσαλικός σύλλογος “Ασκληπιός” και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, απένειμε τιμητική διάκριση στην εκπαιδευτικό Ρίτα Συντήλα, αναγνωρίζοντας τη ν πολύχρονη προσφορά της στην εκπαίδευση, καθώς επίσης και την εξίσου σημαντική προσφορά της στα κοινά της Ομογένειας.

 

Χαιρετισμούς και επαίνους σχετικά με το έργο της κ. Συντήλα, απηύθυναν η Γενική Πρόξενος της Κύπρου στην Νέα Υόρκη Κούλα Σοφιανού, ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη Ευάγγελος Κυριακόπουλος ,ο Ιερατικώς προϊστάμενος της Κοινότητας στην Κορώνα π. Γεώργιος Αναστασίου, ο κ. Χρήστος Βουρνάς από την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, η πρόεδρος του συλλόγου Αργοναυτών Νέας Υ όρκης Δήμητρα Σαβελλίδη, ενώ την τιμητική διάκριση απένειμε στην κ. Ρίτα Συντήλα, ο πρόεδρος του συλλόγου Χαράλαμπος Γελαλής.

 

Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση η κ. Συντήλα, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου για την τιμή που της έκαναν, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον σύζυγο της και την οικογένεια της για την αμέριστη συμπαράσταση που της παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια.

 

“ Είναι βαρύ το προνόμιο να είσαι Έλληνας και ακόμα πιο βαρύ να είσαι Έλληνας εκπαιδευτικός” ανέφερε η κ. Συντήλα “και σαν Έλληνας εκπαιδευτικός, πρέπει να έχεις πάντα ανοιχτά και άγρυπνα τα μάτια της ψυχής σου και μονάχη έγνοια, να είναι η γλώσσα σου και τα ιδανικά της φυλής σου και όπως είπε και ο Μέγας Αλέξανδρος, να προσφέρεις στους μαθητές σου το ευ ζην. Αυτό προσπάθησα με την βοήθεια του Θεού και εγώ να κάνω σε όλη την διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας μου”, τόνισε κλείνοντας την ομιλία της καταχειροκροτούμενη από το κοινό η κ. Ρίτα Συντήλα.

 

Ευχάριστη έκπληξη για όλους τους παρευρισκομένους αποτέλεσε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, το οποίοι απέδωσε εξαιρετικά μια σειρά από παραδοσιακούς χορούς της Θεσσαλίας.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6990&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 14.02.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote