Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Διαμαρτυρία ομογενών ενάντια στην διχοτόμηση της εκλογικής περιφέρειας Αστορίας.
Διαμαρτυρία ομογενών ενάντια στην διχοτόμηση της εκλογικής περιφέρειας Αστορίας. Εκτύπωση E-mail
09.02.12

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στον επιχειρούμενο επαναπροσδιορισμό των εκλογικών περιφερειών για την πολιτειακή Γερουσία, πραγματοποίησαν δεκάδες Ομογενείς καθώς επίσης και κάτοικοι της ευρύτερης περιφέρεια του Κουϊ νς, μπροστά στα σκαλιά του Queens Borough Hall το απόγευμα της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα τη ίδια ώρα, εντός της αιθούσης ακροάσεων περισσότεροι από 100 ομιλητές κατέθεσαν τις απόψεις τους , εκφράζοντας την αντίθεση τους στο προτεινόμενο μέτρο.

Την Ελληνική Ομοσπονδία που εδρεύει στην Αστόρια, αντιπροσώπευσε ο πρόεδρος της Ηλίας Τσεκερίδης και μετά από πολύωρη αναμονή, κατέθεσε τις θέσεις που εκφράζουν οι Ομογενείς, οι οποίες αντιτίθενται στην επαναχάραξη των εκλογικών περιφερειών , που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την δυσκολία εκλογής Ελληνοαμερικανών πολιτικών στην Γερουσία.
Παμμακεδονική ένωση Αμερικής
Συνάντηση με τον ειδικό διαμεσολαβητή για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων Μάθιου Νίμιτς, είχε το προεδρείο της Παμμακεδονικής ένωσης Αμερικής και Καναδά την περασμένη εβδομάδα στην Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παμμακεδονικής Κώστα Χατζηστεφανίδη, κατά την διάρκεια των συνομιλίων που είχαν με τον κ. Νίμιτς του παρέδωσαν κάποια μαγνητοσκοπημένα βίντεο κλιπ, τα οποία αποδεικνύουν το μέγεθος της αλυτρωτικής προπαγάνδας που έχουν υιοθετήσει οι Σκοπιανοί .
Ο κ. Χατζηστεφανίδης ανέφερε ότι ο κ. Νίμιτς έδειξε προβληματισμένος για το περιεχόμενο του υλικού που έθεσε στην διάθεση του η ηγεσία της Παμμακεδονικής ,ωστόσο όμως απέφυγε να τοποθετηθεί.
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6984&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 09.02.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote