Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Πανηγυρικά αποκαλυπτήρια για ΠΑΣΟΚ – στελέχη!
Πανηγυρικά αποκαλυπτήρια για ΠΑΣΟΚ – στελέχη! Εκτύπωση E-mail
28.10.07
ΕΛΑΤΕ να συνοψίσουμε σήμερα τι καταμαρτυρεί το μισό ΠΑΣΟΚ στο άλλο μισό ΠΑΣΟΚ. Πώς χαρακτηρίζουν και πώς υβρίζουν οι μεν τους δε… Τι απάτες, κλοπές και άλλες λαμογιές διέπραξαν οι κυβερνήσεις τους!.. Πόσο φαύλο ήταν (και είναι) το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας!.. …Και πόσο διεφθαρμένο!.. 

 ΠΩΣ μας παρουσίαζαν ώς τις τελευταίες εκλογές το ΠΑΣΟΚ οι ίδιοι που σήμερα του καταμαρτυρούν τα μύρια όσα; 

ΩΣ Κίνημα», ως Αλλαγή», ως το… δημοκρατικότερο και προοδευτικότερο κόμμα που γνώρισε η Ελλάδα!.. Ως το κόμμα της… ισότητας, που δεν ξεχώριζε τους πολίτες σε μπλε» και πράσινους»…

Ως το θαυματουργό κόμμα που έκανε ισχυρή την Οικονομία… Και επί των ημερών του κυριαρχούσε η διαφάνεια και η εντιμότητα!.. …Και με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ οι Ελληνες ζούσαν σε έναν πραγματικό… παράδεισο!

 Ο ίδιος ο Αρχηγός Γιωργάκης πλειοδοτούσε σ’ όλα τα παραπάνω και τον ακολουθούσαν τα στελέχη του…

 *** Η πραγματικότητα όμως αποκαλύπτεται εντελώς αντίθετη. Μας το αποκαλύπτουν οι ίδιοι…

 – Ο Θόδ. Πάγκαλος αποκαλεί τον Ευάγγ. Βενιζέλο Ντούτσε και Φύρερ… – Η Βάσω Παπανδρέου αποκαλύπτει ότι πολλοί Πασόκοι (στελέχη) πλούτισαν με μίζες και σκάνδαλα!..

 – Ανθρωποι του Γιωργάκη άφησαν να διαρρεύσει ότι ο Βενιζέλος ήταν, λέει, …Τούρκος και το επώνυμό του ήταν Τούρκογλου»!..

 – Η πασοκική Αυριανή» δημοσιεύει δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου, τον Ιούνιο του 1997, όπου ζητά να νομιμοποιηθεί το… χασίς και να καλλιεργούν οι χρήστες δενδρύλλια ινδικής κάνναβης στα μπαλκόνια τους. Και ότι ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει καπνίσει και χασίς και μαριχουάνα κ.ά.!..

 *** ΚΑΙ συνεχίζουμε...

 – Ανίκανος» και άσχετος ο Αρχηγός Γιωργάκης, λέει το στρατόπεδο του Βενιζέλου… – Και οι δύο ενδοκομματικές παρατάξεις τους μίλησαν για συνεχείς υπονομεύσεις – όπου οι μεν υπονόμευαν τους δε… 

– Ο Βενιζέλος κατηγόρησε τους Παπανδρέου ότι ο τρόπος ζωής τους είναι δυσανάλογος με τα οικονομικά της οικογένειας!..

 – Ο Γ. Παπανδρέου εξομολογείται δημόσια ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρονταν μόνο για το πάπλωμα της εξουσίας και αδιαφορούσαν για τον λαό και το δημόσιο συμφέρον»!.. 

– Ο ίδιος ο Αρχηγός Γιωργάκης ομολογεί ότι είναι έρμαιο των διαπλεκόμενων συμφερόντων και ότι τον τόπο τον κυβερνούν οι νταβατζήδες»!.. (Τους οποίους όμως δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ!).

 *** ΥΠΑΡΧΟΥΝ και άλλα πολλά –και βαρύτερα– που δεν έρχονται όλα στη μνήμη μου… 

Αλλά στο μυαλό όλων των Ελλήνων έρχονται οι φοβερές ύβρεις των μεν στους δε, οι απίστευτες αλληλοκατηγορίες, οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί… 

Ολοι μαζί αποκάλυψαν ότι το κόμμα τους είναι φαύλο, διεφθαρμένο, αντιδημοκρατικό!..

 ΠΙΣΤΕΥΕΙ έστω και ένας πολίτης ότι μετά την εκλογή του Αρχηγού θα μπορούν όλοι αυτοί να συνυπάρξουν σε ένα κόμμα, στο ίδιο τραπέζι ή στην ίδια αίθουσα;   

 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=698&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 29.10.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote