Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Πρώτη του έτους γενική συνέλευση των Αθηναίων.
Πρώτη του έτους γενική συνέλευση των Αθηναίων. Εκτύπωση E-mail
01.02.12

Η αναβάθμιση του συλλόγου και η επαναφορά του στην θέση που του αρμόζει, αποτέλεσαν βασικά στοιχεία της αναφοράς του προέδρου των Αθηναίων Νέας Υόρκης Πάνου Αδαμόπουλου, κατά την διάρκεια της πρώτης γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Σταθάκειο.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που απαιτούνται, προκειμένου μέσω μιας επαναπροσέγγισης όλων των μελών του συλλόγου, να αυξηθεί η δύναμη των μελών του και όλοι μαζί ενωμένοι να εργαστούν για το μέλλον .

«Έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές με τον δήμαρχο Αθηναίων, σχετικά με την παροχή βοήθειας από τον σύλλογο μας προς τους συμπατριώτες μας που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης», ανέφερε ο κ. Αδαμόπουλος και υποσχέθηκε να επανέλθει πολύ σύντομα με περισσότερες πληροφορίες.

Η επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του συλλόγου αφορά στο αποκριάτικο γλέντι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου στο Σταθάκειο και την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης αποτελούν οι κυρίες Αθηνά Λαζαρίδη, Ελένη Παύλου και Άννα Νεοφώτιστου.

Ο πρόεδρος Πάνος Αδαμόπουλος αναφέρθηκε επίσης στην διοργάνωσης μιας εκδήλωσης λογοτεχνικού περιεχομένου, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην κοινοτική αίθουσα του Αγίου Δημητρίου Αστόριας την 21 Απριλίου με την συμμετοχή του συλλόγου λογοτεχνών της διασποράς και του Ελληνικού γραφείου τύπου Νέας Υόρκης, στην διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν τα βιβλία των δημοσιογράφων Μιχάλη Ιγνατίου και Ιουστίνης Φραγκούλη

Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και θα συμμετέχει και η χορωδία της Αρχιεπισκοπής Αμερικής , ενώ βασικός χορηγός της εκδήλωσης θα είναι ο επιχειρηματίας Ιωάννης Κατσιματίδης,.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6968&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 01.02.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote